Спипаха мъртво пияни тираджии на пътя Русе - Велико Търново

0
Румънският шофьор е бил с 3.08 промила алкохол, а турският - с 2,85
Румънският шофьор е бил с 3.08 промила алкохол, а турският - с 2,85 Снимка: МВР / архив

Започнати са две бързи полицейски производства срещу водачи на товарни автомобили, установени от полицията да управляват в нетрезво състояние

На 2 август около 14:30 ч. екип на сектор "Пътна полиция", който се е намирал в района на КПП -1, вход на гр. Русе на главен път I-5, е спрял товарен автомобил с румънска регистрация, с прикачено ремарке, като при проверката е установено, че тирът управлява мъж на 45 г., румънски гражданин. Водачът силно миришел на алкохол и при направения тест с техническо средство му е установена положителна проба, като уредът е отчел концентрация 3.05 на хиляда. 45-годишният мъж е конвоиран до сградата на УМБАЛ „Канев“, където е дал кръв за медицинско изследване. Химическата експертиза е показала резултат от 3.08 промила, съобщиха от полицията в Русе.

Водачът е задържан. По случая е образувано бързо производство за престъплението.

На 3 август около 12:45 часа в землището на село Полско Косово /на път I-5, около км. 63/ е спрян за проверка товарен автомобил марка "Даф" с прикачено полуремарке, управляван от 44-годишен турски гражданин. Водачът е тестван за алкохол с техническо средство като пробата му е отчела 2,85 на хиляда. 44-годишният мъж е задържан. Той е отказал да даде кръвна проба за изследване във ФСМП - гр. Бяла.

По случая е образувано бързо производство за престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    Гражданин
    Добре ,хванахте пиян и по закон трябва да се задържи.Ами тези и бивши управляващи няма ли закон ,когато крадат много милиони, да бъдат задържани.
  • 9
    5
    Този
    Как на Румънеца,пробата за алкохол и наркотици( ако, са му взели такава за наркотици) излиза веднага,а нашите ги бавят месеци???
  • 7
    4
    бесилото
    МАМА МУ МРЪСНА ГАДНА ЦИГАНСКА. ЩЕ ГО СКАМЧКАМ КОПЕЛЕТО ГАДНО ЩЕ ГО НАПРАВЯ НА КОНСЕРВЕНА КУТИЯ. ТАКЪВ БОКЛУК
  • 21
    3
    daskal
    Ужас! 3.08 промила и силно лъхащ! Той този не е бил пийнал или пиян, а направо "на мотика"!
  • 19
    2
    Ето
    И предишния коментар го потвърждава!!!!Санкционирайте ги тези убийци на пътя!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари