Спипаха двама мъже с наркотици в Две могили

0
Мъжете са заловени в района на жп гарата в града
Мъжете са заловени в района на жп гарата в града

Мъжете са заловени в района на жп гарата в града

Бързи производства са образувани срещу двама млади мъже, заловени от полицията с наркотици.

На 26 юли при обход в района на жп гарата в гр. Две могили служители на местното районно управление са засекли двама мъже. Полицаите са извършили проверка на двете лица, които се оказали жители на гр. Две могили на възраст 22 и 28 г. При проверката на служителите на реда направило впечатление, че двамата мъже имат неадекватно поведение. Униформените ги попитали носят ли наркотични вещества, а те отговорили положително. След това всеки един от мъжете предал по едно топче, завито в найлоново пликче, като обяснили на полицаите, че това е марихуана.

Случилото се е документирано, като по описа на РУ – Две могили са образувани две бързи производства срещу мъжете

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    до 2
    и да забранят със смъртна присъда: алкохол, цигари, кафе, марихуана, кокаин, хероин и всичко останало, ако ще и телевизия, радио и интернет да забранят.. няма да "спасят от смърт" някои хора, има такива хора, които искат да се самосаботират и самоунищожават и ако ще с котешка пикня ще се друсат ама пак ще се осират, така че със забрани на всичко няма да се оправи положението, трябва да се оправи образованието, трябва в семейството да се оправи нещата, за да излизат след средното училище хора, а не боклуци.. в училище не се учи за Бог, а трябва още от детската градина, трябва да има ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ часове по Християнство 5 дена в седмицата от дестката градина до 12 клас, и да се наемат учители, възпитатели и педагози които не са бавноразвиващи професионални турбо олигофрени... трябва след 18 години да се върне задължителната 3 годишна военна служба, от която да не може да се избяга, даже инвалид да си пак ще те научат там да стреляш и после ако ще 3 години документация ще пишеш в казармата ама няма да се измъкнеш... докато тея неща не се оправят, България ще ражда само боклуци и отпадъци.. хората им трябва 2 неща в живота - Бог и работа, ако имат това няма да се занимават с наркотици, хулиганство и други глупости
  • 1
    3
    Да си
    изберем Букеле за президент
  • 0
    2
    Ти
    Какво искаш?Да ги галят с перце ли?Тези хора продават смърт!!!
  • -1
    1
    123
    бързо производство за топче с трева. ебаси и индианския нискообразован коптор е тази държава. просто нямам думи да изразя нулевата компетентност на властите у нас. с тези сега е свършено. досиетата им се осират за две топчета и никога няма да стъпят на нормална служба.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари