Спецоперация в Пепелина и Русе

2

Акцията е срещу производството и разпространението на наркотични вещества

В хода на провеждана специализирана полицейска операция срещу производството и разпространението на наркотични вещества служители на РУ Две могили, със съдействие на служители от секторите „Противодействие на криминалната престъпност“ и „Специални тактически действия“ при ОДМВР - Русе и под ръководството на Районна прокуратура град Русе, са извършили действия във връзка с водено досъдебно производство в РУ - Две могили за извършени престъпления - държане на високорискови наркотични вещества и отглеждане на растения от рода на конопа.

В рамките на операцията, при претърсване и изземване на два адреса в село Пепелина и град Русе, от владението на мъж на 47 години, са иззети 300 грама суха тревна маса, която при полеви тест е реагирала положително на марихуана, 21 засети растения марихуана, както и количества метадон и метамфетамин.

Мъжът е задържан за срок от 24 часа. Действията по документиране на цялостната му престъпна дейност продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари