52-годишен мъж отглеждал марихуана в дома си в село Черешово

1
В двора на къщата са намерени 55 стръка от минала реколта, а в самия имот са открити препарати и торове за отглеждане на марихуана, както и следи от сушене на тревна маса марихуана
В двора на къщата са намерени 55 стръка от минала реколта, а в самия имот са открити препарати и торове за отглеждане на марихуана, както и следи от сушене на тревна маса марихуана Снимка: Dunavmost, архив

Полицията в Русе разследва производство на наркотици

В хода на провеждани действия от страна на служители от Първо РУ по линия противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества, са били предприети и реализирани оперативно-издирвателни мероприятия, под надзора на Окръжна прокуратура – Русе, в хода на които при проверка на имот в с. Черешово, стопанисван от русенец на 52 г., са установени данни за производство на марихуана.

При последвалите процесуално-следствени действия на адреса – претърсване и изземване, в двора на къщата са намерени 55 стръка от минала реколта, а в самия имот са открити препарати и торове за отглеждане на марихуана, както и следи от сушене на тревна маса марихуана. Извършени са процесуално-следствени действия и на адреса на 52-годишния мъж в Русе, където в дома му е намерена и иззета суха тревна маса с тегло над 4 кг., която при полеви наркотест е реагирала положително на марихуана. По случая се води досъдебно производство за престъпление по чл.354а от НК.

Работата на полицията продължава под надзора на Окръжна прокуратура - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари