Спецакция в Дупница след изчезването на Янек

0
От началото на август Янек е обявен за издирване. Преди няколко дни по разследването беше задържан Васил Капланов – Каплата, който за последно е бил с него
От началото на август Янек е обявен за издирване. Преди няколко дни по разследването беше задържан Васил Капланов – Каплата, който за последно е бил с него Видео: NOVA

Спецоперация на територията на Дупница. Градът е под полицейска блокада

На всички входно-изходни артерии са разположени екипи на Жандармерията. Акцията е във връзка с разследването, което тече след изчезването на Янек Миланов, научи NOVA.

Информацията е, че полицейски действия има и в близкото село Крайници, където се губят следите на Янек. Проверява се и квартал "Бистрица", където живеят изчезналият мъж и Васил Капланов.

В акцията, ръководена от прокуратурата, участват служители на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност", Националната полиция и отряда за борба с тероризма. Проверяват се автомобили, автокъщи в района, заведения и хотели. Униформени с полицейски кучета обхождат пустите райони край града.

Припомняме, че 43-годишният жъж от Дупница изчезна на 31 юли. От началото на август Янек е обявен за издирване. Преди няколко дни по разследването беше задържан Васил Капланов – Каплата, който за последно е бил с него.

Преди дни братът на Янек - Марио Миланов, се срещна с главния прокурор Иван Гешев. След разговора с обвинител номер едно той сподели, че вижда как се прави всичко възможно, за да бъде разкрита истината за изчезването на брат му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари