Спецакция на полицията е проведена в Русе

0
Иззети са незаконно притежавани части от оръжие и боеприпаси, установена е незаконна дървесина, разкрит е извършител на кражба от търговски обект
Иззети са незаконно притежавани части от оръжие и боеприпаси, установена е незаконна дървесина, разкрит е извършител на кражба от търговски обект Снимка: МВР

Иззети са незаконно притежавани части от оръжие и боеприпаси, установена е незаконна дървесина, разкрит е извършител на кражба от търговски обект

Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в уязвимите райони е проведена на 18.01.2023 г. на територията на ОДМВР – Русе. В акцията са участвали служители от различни подразделения на областната дирекция.

В хода на операцията са извършени проверки на 374 МПС, 541 лица, 38 лица с криминални прояви, издирени са 10 човека във връзка с образувани преписки и досъдебни производства. Проверени са още и 17 пункта за цветни метали, 6 заложни къщи, 19 търговски обекта, 15 питейни и увеселителни заведения, 10 автоморги, сервизи и депа. По ЗМВР е задържано 1 лице, съобщиха от ОД на МВР - Русе.

Иззети са незаконно притежавани части от оръжие и боеприпаси, установена е незаконна дървесина, разкрит е извършител на кражба от търговски обект и т.н. Регистрирани са общо 12 сигнала за престъпления, образувани са 2 досъдебни производства. Съставени са 75 акта за установени административни нарушения и 16 предупредителни протокола по ЗМВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Иванова
    Молим за ефективни действия по отношение на зачестилите кражби в село Церовец ! Близо половин година продължават посегателствата над къщи в които не се живее постоянно! Наистина ли сте в патова ситуация и не можете да хванете извършителя? Съберете нужните улики и доказателства и го приберете, положението наистина е нетърпимо!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари