Спечели безплатен Windows 10

1
Тези дни обаче Microsoft  разкри още една възможност за безплатно придобиване на “десетката”
Тези дни обаче Microsoft разкри още една възможност за безплатно придобиване на “десетката”

Финалната версия на новата ОС Windows 10 ще бъде предоставена безплатно и за всички участници в програмата Windows Insider с валиден Microsoft Account, които си инсталират последното превю на Windows 10, обявиха официално от Microsoft.

Към днешна дата едва ли има някой, който да не знае, че потребителите на легални Windows 7 и Windows 8.1 ще могат да актуализират операционните си системи до Windows 10 напълно безплатно в едногодишен срок след официалния дебют на новата платформана 29 юли. Тези дни обаче Microsoft  разкри още една възможност за безплатно придобиване на “десетката”.

Има още един начин за <strong class='keys'>безплатно</strong> сдобиване с <strong class='keys'>Windows 10</strong>

За него съобщава ръководителят на програмата Windows Insider в Microsoft Гейбриъл Оул (Gabriel Aul), който редовно информира във фирмения блог относно хода на подготовката на Windows 10 за пускане. Според специалиста, финалната версия на новата ОС Windows 10 ще бъде предоставена безплатно и за всички участници в програмата Windows Insider с валиден Microsoft Account, които си инсталират последното превю на Windows 10.

Гейбриъл Оул потвърждава това както в Twitter, така и в официалния блог за Windows като дава и някои подробности относно новия начин за безплатно придобиване на Windows 10. Точният цитат в превод на български гласи: “Windows Insider-ite, които тестват Windows 10 Insider Preview (Home и Pro издания) с техния регистриран MSA (Microsoft Account), свързан към техните РС системи, ще получат финалното издание на Windows 10 на 29 юли.”

Тестерите, които използват версията Enterprise Windows 10 Insider Preview ще получат обновление до финалната Windows 10 Enterprise в центъра Volume Licensing Service Center с последваща активация, става ясно още от официалната информация. Т.е. за този случай не е предвидена опция за безплатно обновление. Производителите на компютри също ще трябва да си плащат за получаването на OEM-копиия на Windows 10.

Има още един начин за <strong class='keys'>безплатно</strong> сдобиване с <strong class='keys'>Windows 10</strong>

От компанията подчертават, че за разлика от практиката с предишните версии на Windows сега Windows Insider програмата ще действа и след официалното пускане на операционната система Windows 10. За по-нататъшно участие в нея потребителите трябва да имат регистриран в рамките на програмата Insider Program акаунт MSA, който се използва с наличното потребителско РС. Без регистриран по такъв начин MSA участникът в инсайдерската програма ще загуби възможността да получава следващите билдове на десетката след 29 юли.

Източник: PC World
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари