Социалните мрежи ще станат ли платени?

2
Има ли нови условия за използването на продуктите на Meta?
Има ли нови условия за използването на продуктите на Meta? Видео: NOVA

Коментар на Александър Иванов

Възможно ли е достъпът до социалните мрежи да стане платен и има ли нови условия за използването на продуктите на Meta? Темата коментира мениджърът на маркетингова компания Александър Иванов.

Компанията на Марк Зукърбърг предлага на потребителите си да не виждат реклами. Услугата е достъпна срещу малко над 20 лв. на месец. При това условие няма да се използват личните ни данни за различни видове маркетингови проучвания. Ако потребителите решат да не се възползват от услугата, няма да има промяна в правилата за използване на платформата. Мобилната версия ще е по-скъпоплатена от тази за десктоп.

Според Иванов причините това да се случва сега са няколко. „Това е един много добър бизнесход на Meta. От една страна те отговарят на всички европейски регулации, а от друга – дават допълнителна опция на своите потребители. С един куршум те стрелят по два заека”, подчерта експертът, цитиран от NOVA.

По думите му Facebook е най-добрата и прецизна маркетингова машина в историята на човечеството. „Тя знае много повече за нас, отколкото си мислим. Не само кои са ни приятелите и къде ходим, а къде се намираме, както и поведенческите ни характеристики”, твърди мениджърът на маркетингова компания. Александър Иванов допълни, че изкуственият интелект и прецизни алгоритми са причините за успеха на социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    русенец
    Ще станели платени ли? Че колко възнамерявате да ми платите, та да си направя профил в тая тъпня ФБ?:)
  • 4
    3
    Дано стане
    Най-малкото, ще спре разпространението на фалшиви новини, хибридни атаки и всякакви идиотски конспиративни теории. Е, няма да може Теменужка да си покаже новите нокти и кво ядохме снощи у какини, ама... Язък!:))))
  • 5
    2
    Социалните мрежи ще станат...
    подкрепям, писна ми от простотии там!
  • 2
    1
    Тюфекчиева
    Това ще е най-доброто нещо, което може да се случи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари