Социалната мрежа завря заради колаж със загинали астронавти, използван от ГЕРБ и Борисов

2
Колко скандално прост и нагъл трябва да си, за да се подиграваш с паметта на загинали, ползвайки снимките по този начин?
Колко скандално прост и нагъл трябва да си, за да се подиграваш с паметта на загинали, ползвайки снимките по този начин? Снимка: Фейсбук

Този човек е безнадежден случай!

А той е безнадежден случай, защото след неговото еднолично некомпетентно, арогантно, корумпирано и оперирано от елементарна стратегическа мисъл порочно властване, нашето общество и неговият политически елит се държат така сякаш страната ни е останала без надежда!

За тъпотата на пиарите му нямам думи!

Изобщо ГЕРБ и ББ достигнаха зловещи нива на простотия и цинизъм!!!

Николай Слатински

Да покажеш колаж с противниците ти, ползвайки снимка на загиналите астронавти в совалката Колумбия през 2003! Актът, който Борисов направи днес е неописуем в своето кощунство, но е естествено развитие на падението му.

Думи нямам да изразя отвращението си от поведението на този човек, не знам за вас...

Иво Божков

Всъщност след трагедията с Challenger през 1986 година и речта на Рейгън същия ден, на която едва ли има здравомислещ човек, който да не плаче, а след това да продължи да мечтае, другата трагедия със совалка е през 2003 (Columbia). И двете фотографии, на двата екипажа, тъкмо преди полетите, са знакови фотографии. И те не се ползват за нищо друго, освен да помечтаеш и да поплачеш. И после пак да помечтаеш. В този ред.

Не се ползват нито за колажи, нито за смях в залата. Просто не се ползват. Точка по въпроса.

Константин Вълков

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Петима Петко не чакат! - казали медицинските сестри и започнали операцията без хирурга.

Харесай Дунавмост във Фейсбук