Соломон Паси: Кремъл е извършил 21 агресии само в Европа

3
По думите на Паси всички тези агресии са съпроводени с пропаганда и фалш
По думите на Паси всички тези агресии са съпроводени с пропаганда и фалш Снимка: БГНЕС

По думите на Паси всички тези агресии са съпроводени с пропаганда и фалш

"Никой не е имал за цел да прави Русия слаба, просто Русия показа, че не е толкова силна, както беше изграден нейният образ. Русия показа едно от най-грозните лица на диктатурата - агресията." Това заяви Соломон Паси в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

"Кремъл е извършил 21 агресии само в Европа", допълни бившият външен министър.

По думите му всички тези агресии са съпроводени с пропаганда и фалш, която напоследък е сведена до това, че НАТО се разширява и те се плашат.

Паси сравни членството в НАТО като да си сложиш охранителна система вкъщи. Коментира, че причинно-следствената връзка е обратна - Русия е агресивна не защото НАТО се разширява, а НАТО се разширява заради руската агресия.

Според него "на мишената" на Кремъл са Молдова, Грузия, Казахстан, Армения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    8
    ...
    Мама ти и миризлив чифут ! А сащ колко има ? Поляха джунглата на Виетнам с токсична отрова за да я обезлистят, че да няма къде да се скрие Чарли. Братята са нобелови лауреати за мир пред краварите.
  • 11
    7
    Стефан
    Наскоро в западен в-к четох,че Русия неправилно нарекла ставащото в Украйна операция, а не война. Към това трябва да се добави,че САЩ от 1944г. са водили в чужбина 145 операции и само една са нарекли война. КАТО ЗНАМ БАЩАТА НА Паси какъв голям учен беше, колко много направи за българското образование и наука и го сравня със сина му ми става лошо. Наскоро разсекретени данни показаха,че още през 1945г. "миролюбивите и демократични" САЩ са изготвили планове за атомни бомбардировки над СССР и първия списък е включвал над 100 цели.
  • 10
    6
    гост1
    еврейче неочаквам да кажеш нещо умно та нали и ти учавства в даването на въздушен коридор за бомбандиране на Сърбия продажна душицо гаден долен Евреин само за власт да се докопаш ама ти верно беше бал като обран евреин с трабанта като те довлачиха
  • 9
    5
    Крико
    Умишлено ни занимавате с тоя алчник за 5 лева .Нищо ,ама нищо смислено .
  • 5
    4
    Лили
    А бе пак ли ни навирате тоя читак напудрен и омирисан? Пестанете! Като е толкова добре със сметките да направи същата сметка за любимците си. Ще остане изумен. А и да не забравяме ккоя държава първа и единствена в света използва ядрено оръжие срещу мирни жители. То бива пропаганда .....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари