Сокол Марково: Пием по една бира и да му мислят Дунав!

0
Нетрадиционна подготовка правят в Сокол Марково за мача срещу Дунав
Нетрадиционна подготовка правят в Сокол Марково за мача срещу Дунав

Без никакви притеснения Сокол Марково ще излезе срещу Дунав по-малко от 48 часа след последния си двубой в Югоизточната Трета лига, в който надви с 1:0 над Карнобат.

„За един месец изиграхме 13 мача и момчета са гроги. Днес (б. р. – вчера) се събираме на по бира и утре (б. р. – днес) излизаме. Да му мислят Дунав, ние сме доволни, че стигнахме дотук. За нас това си е голям успех. Целта е да се представим добре в първенството и да вървим в първата петица на класирането. Виждате че и школата ни върви добре и отборът ни до 17 години участва в Елитната група, което си успех за нас. Сокол има своите традиции в турнира за Купата и със сигурност ще се постараем да се насладим максимално на този мач“, обяви пред „Меридиан Мач“ Костадин Маджев, който е и изпълнителен, и спортен, и административен директор на Сокол и е част от клуба още от неговото създаване.

Тимът от Марково стигна до тази фаза след успех над Загорец с 1:0 във финалния етап от Зона Югоизток и се класира за 1/16 финал за трети път в своята история. През сезон 2000/01 Сокол отпадна от Черноморец след 2:2 и 1:3, а през 2002/03 водеше до 86-ата минута на Левски, но в крайна сметка отстъпи с 1:2.

Треньорът на Дунав Веселин Великов ще даде почивка на поне шестима от титулярите си в днешния двубой. Със сигурност на пейката ще останат Будинов, Карагерен, Милчев, Божидар Васев, Ларин, както и вратарят Антонов. Великов потвърди пред „Меридиан Мач“, че със сигурност ще даде шанс за дебют на новия бразилец Карлуш Едуардо.

На мястото на Будинов шанс да води атаката ще получи Димитър Георгиев, който през миналия сезон стана голмайстор на Втора лига с екипа на Локо (София). Капитанът Диян Димов обаче на този етап е безалтернативен и ще води битка с нахъсаните домакини в средата на терена. След двубоя с Верея русенци останаха на лагер в Ягода и ще пътуват днес за двубоя в Марково. Освен Мартин Луков и Христофор Хубчев няма други контузени в тима и задачата пред отбора е да продължи напред и да стигне, колкото се може по-далеч и в тази надпревара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари