Софтуерен проблем при зареждането на метан изнервя шофьорите

0
За това алармира собственикът на петролна база Марин Песаров
За това алармира собственикът на петролна база Марин Песаров Видео: NOVA

За това алармира собственикът на петролна база Марин Песаров

За проблеми със софтуера при прилагането на отстъпката от 25 ст. за горивата сигнализира собственикът на петролна база Марин Песаров. Затруднения основно идвали при въвеждането на номера на автомобила.

На касовата бележка не излиза регистрационния номер. Ние начисляваме отстъпката на клиента - човекът си плаща в по-нисък размер, но ние тази бележка не можем да я приложим към протокола към НАП”, обясни той пред NOVA.

Проблемът бил при зареждането на метан. Това пък пораждало и недоволство сред клиентите. „Ние трябва да начислим отстъпката, след като сме казали. Тази бележка на нас ни е разход. Всеки лев е дупка - ние трябва да я запълним”, коментира собственикът на петролна база.

Въпреки отстъпката обаче Песаров обясни, че хората не зареждат повече. „Клиентите са свикнали на една сума и си зареждат за нея. В първия ден беше по-интересно за тях, бяха се наредили на опашка. Ставаше обаче бавно”, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Гошо куче лошо
    Аз се изнервям дори само като го чета.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари