Собственикът на фирма ПИМК: Всички български шофьори от горелия ферибот са добре

2
С всички е разговаряно, категоричен е Илиян Филипов
С всички е разговаряно, категоричен е Илиян Филипов

С всички български шофьори, които са на горящия ферибот са добре, с всички е разговаряно по телефона.

Това каза Илиян Филипов, собственик на транспортната фирма ПИМК, която има камиони на борда, цитиран от БТА. 

Имаме 33 товарни камиона на борда на този кораб с 37 водачи, уточни Филипов и добави, че отделно има още 35 български камиона, които са направили резервация за този кораб през тяхна фирма. С всички е разговаряно, всички шофьори са добре, включително и на малките фирми, които пътуват оттам, категоричен бе Филипов.

По думите му в момента имаме само един български водач, който е на междинно ниво на кораба с турски шофьор, които са приклещени и не могат да излязат, защото има огън и отгоре, и отдолу. Филипов добави, че за тях в момента се провежда спасителна акция на гръцките власти и най-вероятно ще се наложи да срежат кораба, за да направят пробив да ги изведат от там. Но те са адекватни, имаме телефонна връзка с тях, разговаряме, подчерта бизнесменът.

Илиян Филипов каза още, че в момента не се мисли за стоката и няма представа какво става с нея. За нея ще мислим след като спасим хората, добави той. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари