Собственик на бензиностанция в Русе: Има опасност да се работи с по-скъп петрол

1
Според Венцислав Пенгезов това може да се случи при отмяна на дерогацията
Според Венцислав Пенгезов това може да се случи при отмяна на дерогацията Видео: Кис 13

Според Венцислав Пенгезов това може да се случи при отмяна на дерогацията

Да има преходен период преди отмяната на дерогацията за внос на руски петрол, за да се осигурят доставките на суровината.

Това смята собственикът на бензиностанция в Русе Венцислав Пенгезов. Според него, на този етап България не е готова да се откаже от руския нефт.

Ако отмяната на дерогацията се случи сега, има опасност да се работи с петрол, който е на по-висока цена от сегашната, коментира Венцислав Пенгезов пред Кис 13.

Според него не трябва да се бърза с отмяната дерогацията за "Лукойл" и заради войната в Близкия изток, която влияе на световните пазари на петрол.

Затова, според Венцислав Пенгезов, трябва да се намери дългосрочен доставчик на добри цени, преди да се откажем от руския нефт. За да се справи с високите цени на горивата, държавата просто трябва да започне да си върши работата, коментира още той.

След като в края на миналата седмица цената на петрола превиши 95 долара за барел, днес стойността му падна до 91 – 92 долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    7
    Вариант 2 на заглавието
    "Има опасност да се работи с по-евтин петрол". Тогава питайте Пенгезов защо не сваля цените. Или всички мисирки зареждате само от Антим на преференциални цени само за Вас?
  • 21
    6
    Русенец
    2012 г петролът не беше ли над 100 долара за барел? Как тогава бензинът беше 2,70 лв, а днес, при 91 долара, цената на колонката е пак същата?
  • 16
    5
    Пациент
    Пенгеза много обича да самаросва работниците си.Иначе се изживява като медийно лайно
  • 21
    4
    Извод
    В цялата ДЖУРНАЛИСТИКА и МИСИРКи в Русе има нещо ама МНОООГО гнило. Стане ли въпрос за горива в Русе, поне до сега 23,10,2023 единствено и само Шаман Пенгезоф интервюират. Този или си плаща на МИСИРКИТЕ или е най-великият гадател относно цените на горивата. Въпросът е Мисирките да проследят гадателствата на Пенгезоф дали се сбъдват. Да, ама не, щото нямат топки, а нямат топки щото са тъпи и продажни мисирки. Айде утре 10.23 лева за литър бинзин. А. а,ааааа?
  • 19
    3
    РУСЕНЕЦ
    Ккъв е тоя измисления.Някакъв бинзинджия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари