Сняг и виелици на Шипка, пътят е затворен

1
Всички, които идват с автомобили или автобуси за тържествата, ще бъдат отбивани встрани по посока на движението и нагоре
Всички, които идват с автомобили или автобуси за тържествата, ще бъдат отбивани встрани по посока на движението и нагоре Снимка: Румен Скрински

Сняг и виелици към паметника на свободата в празничния 3 март

Пътят към Шипка от площадката под монумента е затворен до второ нареждане за автомобили, предаде bTV.

 Роторен снегорин ще го разчисти. Екипи на ОДМВР-Стара Загора са разположени на различни локации към върха - от страната на Казанлък и Габрово. Снегорини минават и опесъчават. Целият проход е затворен за преминаващи коли до 18 ч. днес.

Всички, които идват с автомобили или автобуси за тържествата, ще бъдат отбивани встрани по посока на движението и нагоре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    швейк
    преди 144г. никй не си е помислял да спре, а днес не можем да разчистим
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари