Снимат жени по морето и ги качват в порносайтове

1
Престъпна група от Варна "улавя" всяка поза, която може да се приема като сексуална
Престъпна група от Варна "улавя" всяка поза, която може да се приема като сексуална

Престъпна група, базирана в град Варна, вече повече от 6 години заснема стотици български момичета и жени, както и чуждестранни гостенки на страната ни, без тяхно знание по българските обществени и нудистки плажове.

И тези фото и видео материали са публикуват в специален уебсайт, естествено без знанието и съгласието на потърпевшите.

Това пише сайтът euronudist.eu, цитиран от FROG NEWS . Според информацията, някои от жертвите на групата са непълнолетни момичета. Най-често жертви стават жени и момичета от България, Румъния, Русия и Украйна, страни с недостатъчно ефективни правораздавателни органи.

Занимаващите се с тази дейност са истински "паразити", защото в нарушаване на законите и Конституцията ни печелят пари и злепоставят невинни хора.Те снимат всяка поза, която им се стори сексуална, не само по нудистки плажове, но и на нормални.

Понякога снимат момиче с бански и с фотошоп го "събличат" и качват в порносайта.
Тук става въпрос за грубо погазване на конституционните права и лични свободи на всички граждани. Потърпевшите са подложени на действия, които спокойно могат да се опишат като морално изнасилване.

А жертва на тези "паразити", утре може да станете и вие (ако сте жена) или вашите сестри, майки, дъщери … просто защото сте/са отишли на плаж.

Сигнал до българската прокуратура за тези действия е подаден още през 2014 година, но остава без последствия. За съжаление нашата мила родина, освен с красиви жени се слави още и с безотговорни правораздавателни органи.

В нормалните държави важи принципа на “Разделение на властите”.
В България важи принципа на “Безотговорност на властите”.  До този момент прокуратурата демонстрират пълно нехайство и безотговорност, пишат още жертви на "паразитите".

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари