Снимат филм с Кръстю Лафазанов и Калин Врачански

1
Кръстю Лафазанов е Дядо Коледа, Калин Врачански - елф в “Smart Коледа” с режисьор Мария Веселинова
Кръстю Лафазанов е Дядо Коледа, Калин Врачански - елф в “Smart Коледа” с режисьор Мария Веселинова

Кръстю Лафазанов е с дълга бяла брада, носи очила и зелено елече, а всички около него се суетят и го наричат дядо.

Ето такава е атмосферата около обичания актьор преди няколко дни, когато той започва снимките на нов игрален български филм.

И без да знае каква е тематиката на лентата, по костюма му случаен човек веднага би разбрал, че Лафазанов е в ролята на добрия старец Дядо Коледа. И се справя повече от успешно. “Много е убедителен. Не че има роля, в която той да влезе и да не играе убедително. В нашия филм образът му е и комедиен и той е прекрасен”, казва режисьорът на филма “Smart Коледа” Мария Веселинова, цитирана от 24 часа.

С интересния си сценарий тя грабва вниманието на още един много известен актьор - Калин Врачански. Преди няколко дни и той влезе в работилницата на Дядо Коледа, преоблечен като елф. Той е Работливко - ръководителят на работилницата, който е изместен от едно дете. Момченцето попада в приказното място и успява да убеди Дядо Коледа да модернизира работилницата. След доста усилия детето успява да научи елфите да работят със смарттехнологиите, но не след дълго те се пристрастяват към тях. Всъщност от там идва и заглавието на проекта. “Първият етап по снимките му приключи. Той продължи няколко дни. Ще имаме още един снимачен период, който ще бъде през зимата”, разказа Мария Веселинова. Колко е забавно по време на снимките, показа и Калин Врачански. Той сподели в профила си във фейсбук коя е страницата на филма в социалната мрежа, както и кадри от снимачния процес.

Премиерата на “Smart Коледа” е насрочена за 21 ноември 2017 г. Това ще бъде първият наш семеен филм на коледна тематика. В главната роля на момчето Марти е малкият Константин Гергинов, който се е снимал в различни реклами, а и в чужди продукции.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари