Смразяващо скучен старт на кампанията в Русе

2
Кандидатите на основните партии и коалиции все още нямат представа с какво са се захванали и не проявяват каквато и да е инициатива
Кандидатите на основните партии и коалиции все още нямат представа с какво са се захванали и не проявяват каквато и да е инициатива Снимка: Dunavmost

Смразяващо скучен старт на предизборната кампания в Русе

Кандидатите на основните партии и коалиции все още нямат представа с какво са се захванали и не проявяват каквато и да е инициатива, пише Ruse.news.

От ГЕРБ-СДС заявиха, че няма да правят мероприятия, за да дарят спестените (няколкостотин) лева на бедстващите в Карловско и тръгнаха на обиколка по панаирите в областта.

Траурно мълчание се наблюдава при БСП, които по всяка вероятност няма да вкарат депутат на тези избори. Водач е бившият земеделски министър Иван Иванов, който е и най-неодобряваният сред всички парашутисти в Русе.

Мълчание се наблюдава и при “Демократична България”, чийто водач – бившият правосъден министър Надежда Йорданова – все още не е намерила пътя до Русе.

“Продължаваме промяната” се сетиха едва сега да открият свой офис в крайдунавския град, но лицето на формацията Николай Събев, така и не иска да се покаже пред избирателите си.

Засега само ИТН откриха кампанията си в Русе, на която присъства и водачът на листата Ива Митева. Дали тя ще намери време да пътува отново до региона – остава загадка. Инициативата в самата структура все още липсва.

“Български възход” пък откриха свой предизборен щаб, който ще бъде и пункт за събиране на помощи за нуждаещите се в Карловско. Към този момент и те не са обявили публични мероприятия.

Мижав интерес за събития наблюдаваме и при “Възраждане”, които единствени свикаха пресконференция, на която вцепениха журналистите със заявката си за три депутатски мандата от Русе.

ДПС също са в изчакване да се стопли времето и не предприемат никакви действия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    до 6
    Абсолютно вярно! Понеже я караме на цитати, ще цитирам Михаил Вешим :" Българският народ е малък, но затова пък е невероятно прост!":( Иначе на днешният ден е роден Тато!:)
  • 2
    6
    daskal
    Държавата е такава, какъвто е народът.
  • -5
    5
    До 3
    Не всеки мисли като теб и не всеки споделя мнението ти...
  • 13
    4
    Беше хубав град някога
    Истината е че Русе е в кома! Вижда се по всичко и навсякъде и ако нещо не прекъсне този тотален амок, в който са изпаднали хората, не е далеко времето когато съвсем ще си умре. Съвсем и завинаги.
  • 18
    3
    Истината е че
    Народът е отвратен от това как всякакви хора са се втурнали към Народното събрание. Отвратен е и от това, което направиха подмяната за съсипването на страната.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари