Смърт, ако не си покажеш "голото коте"

0
Принцът бил обвинен в насилие над жена, взимане на наркотици (кокаин), наемане на проститутки и принуждаване на асистента му да пръдне в лицето му
Принцът бил обвинен в насилие над жена, взимане на наркотици (кокаин), наемане на проститутки и принуждаване на асистента му да пръдне в лицето му Снимка: metro.co.uk

Саудитски принц е обвинен, че е наредил на всички жени в неговото имение да се разхождат голи, за да може да се наслаждава на тяхното „котенце”, предава „Метро”

Миналия месец, докато празнувал в своята резиденция в Лос Анджелис, 29-годишният принц Мажед бин Абдулах бин Абдулазиз Ал Сауд, бил арестуван, след като съседите му забелязали плачеща, кървяща жена, опитваща се да изкачи стената на неговия двор, пише Fbr.bg

Принцът бил обвинен в насилие над жена, взимане на наркотици (кокаин), наемане на проститутки и принуждаване на асистента му да пръдне в лицето му.

Три жени подали оплакване срещу него. Те също твърдят, че принцът на Саудитска Арабия, страната, в която хомосексуалността се наказва със смърт, е хванат в интимни отношения със своя асистент, съобщава „Метро”, позовавайки се на „ЛА Таймс”.

Принц Мажед е едно от 35-те деца на краля на Саудитска Арабия Абдула. Според доклада от управлението на полицията в Лос Анджелис, той е обвинен и в принудително склоняване към орална любов. Наложена му е глоба от 300 000 щатски долара.

Обвиненията вече са свалени и случаят е отнесен към прокурора Майк Фоир, който може да го въведе под наказателна отговорност.

Обвинението се състои от нанасяне на морални и физически щети, обида и побой, сексуална дискриминация и малтретиране на собствените му подчинени.

Адвокатът на принца Алан Джаксън заявява, че няма да коментира тези нецензурни твърдения, които според областния прокурор са неоснователни. Относно решението на прокурора да не налага санкции на саудитския принц, адвокатът го аргументира с това, че обвиненията не могат да бъдат доказани. Допълва, че шейхът е щастлив, че може да остави случилото се зад гърба си и да продължи с живота си.

Една от жените, чието име полицията държи в конфиденциалност и за по-удобно е наречена Джейн Доу 1, твърди, че принцът отправил заплаха за живота ѝ. Тя разказва как принцът я накарал да събере всички негови подчинени, защото искал да види „голо котенце”.

Потвърдено е, че той е заплашил да убие някоя от жените, ако откаже да се „забавлява” с него, след което скочил към друго момиче и се отъркал в него по „сексуален и агресивен начин”.

След като бил помолен да спре, той изревал, че е принц и ще прави каквото си иска. А те били никои.

Обвинението твърди, че те видели приятелката на принц Мажед и една друга жена ранени, с окървавени лица, треперещи и плачещи.

Скоро след това, полицейските служители пристигнали на мястото и извели принца от сградата. Докато му били слагани белезниците, той изкрещял на зяпачите „Никакви новини!”.

Източник: FBR.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари