Служителка на МВР: Ако не бях полицай щях да ти скъсам гъза!

33
Грозна сцена от разправия между две жени в Русе
Грозна сцена от разправия между две жени в Русе

Грозна сцена от разправия между две жени в Русе.

Служителка на МВР връща лични вещи на жена от мъжа, с който живеели заедно. Изглежда, че става дума за някакъв интимен триъгълник и страстите между жените доста са се нагорещили. Стига се до там, че жената с униформа си изпуска нервите и започва да се държи арогантно.

"Ти беше до тук! Нали се сещаш!? От тук нататък, ако видя едно съобщение на неговия телефон, написано от когото и да е.... Знаеш ли какво ще ти се случи? Направо... ако не бях полицай щях да ти скъсам гъза!", това се чува от записа, който ни изпрати другата жена в скандала, пожелала анонимност.

Представяме ви цялото писмо без редакторска намеса (умишлено сме премахнали имената на засегнатите страни):

"Служителка на Второ районно Русе .... срамота!

Ето това било служител на реда. Да ходи по работните места на хората и да ги безпокои и да им се зъби. Това че си е сложила униформа си мисли, че е много страшна.  Как може да има такива неуравновесени хора в системата на МВР? 

Чуйте какво е щяла да направи ако не е била полицайка...  После защо ги бият. Ами малко щяло да и е...

Имах 5 месечна връзка с неин колега, с който живеехме заедно. В последствие се разделихме и той ми дължеше пари и бяха останали мои лични вещи в тях. Парите ги занесе един ден до магазина в който работя, но личните ми вещи останаха в тях.  Исках да си ги взема и му бях писала. 

На 19.07 служителката на МВР дойде в магазина в който работя и ме извика с тон навън на паркинга зад магазина където ми беше паркирана колата. Донесе ми нещата от нейния колега. Въпросната жена я знам само като клиентка и нямам никакви допирни точки с нея. Та реших за всеки случай да я запиша. После подадох и жалба, но ми отговориха, че въпросът бил от личен характер, макар че етичните правила на служителите на реда гласят друго. Пък и какво общо имам аз с нея. Не съм била с нея...

Реално даже техни колеги казаха, че това е наказуемо, но нямало да има последствия, защото била отдавна на този пост. Е така и стана. Обърнах се към вас с цел да се разчуе и поне да я хване малко срам."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари