Рецидивист преби служителка на Автогарата в Русе

0
Пострадалата жена е настанена в болница с мозъчно сътресение
Пострадалата жена е настанена в болница с мозъчно сътресение Снимка: Dunavmost

Пострадалата жена е настанена в болница с мозъчно сътресение

Мъж преби служителка на Автогарата в Русе. Сигнал за побоя е подаден от свидетели в 23:51 часа на 6 юни, съобщи Областната дирекция на МВР.

Незабавно е изпратен екип на полицията от Първо РУ, който е извикал и линейка. Медиците от Спешна помощ са откарали пострадалата 57-годишна жена в болница „Канев“. Тя е настанена в Неврохирургия с мозъчно сътресение.

Мъжът, посочен като извършител, е открит и задържан за 24 часа. Той е 49-годишен, известен на правораздавателните институции.

По неофициална информацията пострадалата и нападателят ѝ са се познавали и са имали лични отношения преди това. Мъжът наскоро е излязъл от затвора.

Изготвена е преписка по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Ало
    Защо ни занимавате с подобни неща. Кой на кого не е дал и са се скарали,, Новото правителство е по интересно в момента
  • 10
    1
    ЗАКРИВАЙ
    Автогара "Русе" е частен обект, работещ денонощно, с наличие на клошари, престъпници и със сериозен риск от инциденти спрямо служителите. НО началника тарикат не наема охрана и прибира парата в джоба. Сега е редно да се направи една много сериозна инспекция и ревизия, да се провери има ли жалби от служителите му и пътниците. Престъпно безобразие е да се оставят служителите там на милостта на престъпниците и клошарите. Редно е началника сега да заплати огромно обезщетение на потърпевшата, а защо не и да бъде осъден. И разбира се задължително да се назначи денонощна охрана!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари