Служители в хоспис за малко да вкарат в гроба жива жена

0
Гробарите подали сигнал в полицията и повикали линейка, след като отворили чувала с "трупа" на пациентката
Гробарите подали сигнал в полицията и повикали линейка, след като отворили чувала с "трупа" на пациентката

Гробарите подали сигнал в полицията и повикали линейка, след като отворили чувала с "трупа" на пациентката

Грешна преценка на служителите в американски хоспис едва не вкара в гроба жива жена. Инцидентът е станал в щата Айова, съобщава германското издание „Шпигел“, позовавайки се на доклад на Службата за здравна инспекция, предава bTV.

В началото на януари 66-годишната жена е обявена за мъртва от служители на Център за специални грижи за хора с болестта на Алцхаймер. Тя била откарана в погребален дом, но когато работещите там отворили чувала с трупа, видели все още дишащата жена.

Гробарите подали сигнал в полицията и повикали линейка. Пациентката била откарана в спешно отделение с хипорермия и учестено дишане. Тъй като е заявила в завещанието си, че не иска да бъде реанимирана, медиците я наблюдават два дни. След това обаче тя действително умира.

Медицинската сестра, която е предположила, че жената е мъртва, разказва пред Си Ен Ен, че тя не е имала признаци на живот. „Погледът ѝ беше фиксиран, а устата ѝ – отворена. Не можах да установя наличието на дишане“, разказва медицинската сестра.

Тя обявила пациентката за мъртва и уведомила семейството ѝ. Дежурният лекар пък се разпоредил тя да бъде откарана в погребалния дом.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари