Угасна още един човешки живот в хосписа на ужасите в Черноморец

4
Д-р Миладиноски дълго отказвал да състави съобщение за смърт, настъпила именно в болницата му
Д-р Миладиноски дълго отказвал да състави съобщение за смърт, настъпила именно в болницата му Снимка: Иван Колев / Флагман

Снощи в частния хоспис на д-р Димче Миладиноски в Черноморец смъртта отнесе жена, но по поведението му, може да се приеме, че бе извършен опит да се прикрие ужасния факт.

За това алармира източник на Флагман, който е станал случаен свидетел на част от потресаващ спектакъл, разиграван от д-р Миладиноски  от полунощ  докъм 2 часа – той е направил всичко възможно да укрие връзката между фаталния край на пациентката и неговата болница.

Тялото на възрастната жена в момента се намира в моргата, към него има прикрепено съобщение за смърт, както и молба на близките й за извършване на аутопсия.

Нямаше да ви сигнализирам, ако нещата не бяха прекалено съмнителни. Докторът се опъваше и не искаше да пише никакъв документ, който да го свързва по някакъв начин с умрялата  жена. Чуваше се, че преди да бъде преведена в хосписа, същата жена е била лекувана след катастрофа в УМБАЛ-Бургас, не разбрах в кое отделение, но се усещаше, че има нещо нередно в прехвърлянето й в частната болница”, каза източникът ни.

Проверка на Флагман установява, че нещастната жена е била жертва на катастрофа, пресичайки на пешеходна пътека.  Била е ударена без никаква вина.  Тя е починала вечерта в неделя в хосписа. Какви са били разговорите между близките й и ръководството след трагичния свършек на живота й, е загадка. Факт е обаче, че след идването на линейка, която в крайна сметка е трябвало да вземе тялото за аутопсия,  са настъпили дълги пререкания как да се оформят документите, поради което източникът ни смята, че се налага тук час по-скоро да влезе прокуратурата.

В хосписа били само една санитарка и самият шеф д-р Миладиноски, който миналата седмица бе уволнен от УМБАЛ - Бургас, където дълго време работеше в Спешния център. Причината – жалба от пациент, който трябвало да постъпи за изследване в държавната болница, но той го насочил в частна, за да плати много повече.

По информация на Флагман днес аутопсията е извършена от съдебния лекар д-р Параско Парасков. Преди да бъде преместена в хосписа в Черноморец, жената е била лекувана в отделението по ортопедия и травматология.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари