Служители на НСО демонстрираха най-добра стрелкова подготовка на национален турнир

1

Над 80 състезатели от структури на МВР в цялата страна взеха участие в надпреварата

Служители на Националната служба за охрана (НСО) отново демонстрираха най-добра стрелкова подготовка на национален турнир. Представителите на държавната охранителна служба заеха челните две позиции индивидуално и отборно за жени и втора позиция отборно в комплексното класиране в Единадесетия републикански турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР „Кракра“.

Състезанието, организирано от Спортната асоциация на МВР и Областната дирекция на МВР - Перник, се проведе на 19 и 20 октомври т.г. Повече от 80 състезатели и 17 отбори от структури на Министерството на вътрешните работи в цялата страна взеха участие в надпреварата.

В индивидуалното класиране при жените служителите на НСО Боряна Заборина и Ирена Танова заеха съответно първата и втората позиция, а отборът на НСО в същия състав остана ненадминат в крайното класиране. При мъжете отборът на НСО зае пето място.

Националната служба за охрана остава водеща в редица направления на специализираната подготовка на служителите в сектора за сигурност. Една от тези области е стрелковата подготовка.

Методиката на обучение на НСО е призната от службите партньори за една от най-ефективните, но изисква много от служителите“, коментира началникът на НСО бригаден генерал Емил Тонев.

В края на септември т.г. служители на Националната служба за охрана спечелиха трето поредно издание на престижното състезание Commando Challenge с участието на елитни бойци от служби от сектор „Сигурност“, МВР и Българската армия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Ами...
    Дуловсата курва ли ще награждава момчетета?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари