Сложете сода за хляб под очите и резултатът ще ви изуми!

0
Домашно средство за защита, което ще ви помогне да се отървете от тъмните кръгове под очите
Домашно средство за защита, което ще ви помогне да се отървете от тъмните кръгове под очите

Може би знаете, че сода за хляб се използва не само, за да направите вкусни сладкиши, кейкове, бисквити, както и за почистване на кухненски шкафове. Много жени по целия свят използват сода за подобряване на здравето на кожата всеки ден, информира Lekuva.net.

Само погледнете етикетите на козметичните продукти, които използвате, и вие ще забележите, че дори и най-добрите кремове за лице съдържат Има много различни проучвания, които доказват невероятните здравословни свойства и ползите от тази толкова популярна съставка – сода за хляб. Но, както всички знаем – тези козметични продукти могат да струват много пари. Така че, защо да харчите излишни средства, когато можете да получите същия ефект много по-евтино и с помощта на естествени съставки.

В тази статия ще ви покажем как да направите най-доброто домашно средство за защита, което ще ви помогне да се отървете от тъмните кръгове под очите.

Тази рецепта е много проста и е лесно да се направи. Просто трябва да следвате инструкциите и да не чакате чудото да се случи от раз. Като всяко естествено средство и това има нужда от малко повече настоятелност . Ето какво трябва да направите.

Първо, трябва да се добави малко вода в подходяща чаша, или най-добре ще е ако имате чай от лайка. След това трябва да добавите 1 чаена лъжичка сода за хляб и да разбъркате всичко добре. Когато забележите, че содата се разтваря в сместа, трябва да вземете памучен тампон и да я потопите в тази смес. Поставете памучния тампон под очите си – точно върху торбичките . Уверете се, че сте останали с този тампон поне 15 минути. След това трябва да измиете лицето си с топла вода и да сложите подхранващ крем върху лицето и подходящ околоочен крем.

Ще бъдете изумени от резултатите. Само след 1 седмица вашите тъмни кръгове под очите ще изчезнат.

Ние наистина се надяваме тази статия да е била полезна за вас и да я споделите с повече хора.

Източник: Lekuva.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари