Слизаш, риташ, трошиш и си заминаваш

0

Случва се в София, на натоварен булевард, посред бял ден.

Снимките са толкова красноречиви, че след публикуването им във „Фейсбук” се превърнаха в един от най-споделяните постове в последните дни.

В серия от 17 фотографии е запечатана агресията на пътя, основните участници или номерата на автомобилите.

„Не съдя какво преди това е провокирало този „правораздавателен екшън” , но алармирам вечно обясняващия се главен прокурор Цацаров и вечно намиращия се не в час премиер Борисов за битовата престъпност...”, пише Пламен Николов, публикувал снимките в социалната мрежа.

"Епизод - "Правораздаване в действие"

И да не си помислите ,че това е новият тъп руски или български блудкав сериал от онези с, които искат да ви приспят вниманието ,че сме правораздавателна държава !? Е не сме! Поредния , булеварден "правораздавателен екшън" в стил – слизам чупя ти огледалото ,ритник, вероятно и плесник -и пистолета, който липсваше в случая ...

Не знам какво.... не съдя ,какво преди това е провокирало този "правораздавателен екшън " , но алармирам вечно обясняващия се главен прокуор Цацаров и вечно намиращия се НЕ в час премиер Борисов за битовата престъпност ...И като правят закона сега за неизбежната самоотбрана и отричат нашето право на такова ,а те живеят във вили и къщи с високи огради до зъби въоръжени охранители да ги пазят ,нека се сетят ,че от Отеца в небесата никой няма да ги опази ....

А случаят е на централен булевард , в София ..!? Какво остава в затънтените ни села ,където къщата на бай Пешо и Марчето са на километър от центъра на селото в горната махала !??

Ей, велможи управляващи опичайте си акъла,че както сте я подкарали ще останете без народ .....,ще дойдат на наше място" инако -планетянците" и тогава ще ви питам!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари