Следващата стъпка е да видим Плевнелиев при Кобилкина

0
Александър Симов не приема тази показност на чувствата на влюбеният президент
Александър Симов не приема тази показност на чувствата на влюбеният президент

„Потресен съм от това което виждам, Росен Плевнелиев с любимата си да се разхождат из сутрешните блокове и предаването на Гала. Разбира се, аз желая само любов на младата двойка, но това е такова принизяване на дейността на президентската институция, че няма накъде повече“.

Това коментира Симов в парламента по повод гостуването на влюбения Плевнелиев със синоптичката Деси при Гала в Нова телевизия, пише Канал 3.

„Защото в един момент изпитах известно опасение, че след Гала следващата стъпка да видим Росен Плевнелиев и Деси Банова в предаването на Кобилкина, в което да ни обяснят какво правят нощно време в спалнята, нещо, което би трябвало да е приоритет само за тях двамата. Симов не приема тази показност на чувствата на влюбените политик и синоптичка, въпреки че разбирал, че това е идеята за светска двойка.

„Лично за мен е дразнеща, изключително арогантна и най-важното не работи в полза на българските институции, в крайна сметка – ти си бил президент?! Защото, наистина следващата стъпка е Кобилкина и дали правят позата „младия гербер укротява синоптичката“, изригна соцдепутатът.

Симов вярвал, че те наистина се обичат, въпреки твърденията на някои наблюдатели, че по-скоро иде реч за лъскане на имидж. По думите му не любовта им е проблем за него, а това, че я демонстрират толкова натрапчиво и показно.

Той си спомни, че в същото студио, където днес гостува един президент, преди време въпросната водеща демонстрираше лечение с урина. По този начин Плевнелиев деградира лицето на президентската институция, категоричен е социалистът. И напомня, че нито един от предшествениците му президенти не са афиширали по този начин интимни отношения.

Той се държи като Евгени Минчев в политиката, ти си бивш президент, ти си бил лицето на тази държава и е тъжно когато влизаш в новините с това с коя дама си държите ръцете“, не може да укроти възмущението си Симов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари