Следите на изчезналите баща и син водят към двойно убийство

0
Видях лопата с кръв. Моите хора ги няма, стопанина на фермата също, казала през сълзи съпругата на Кольо / Снимката е илюстративна
Видях лопата с кръв. Моите хора ги няма, стопанина на фермата също, казала през сълзи съпругата на Кольо / Снимката е илюстративна

Полицията разследва зловещо двойно убийство на баща и син край ивайловградското село Брусино.

Те са в неизвестност от миналата неделя. Мъжете са дървосекачи. От МВР обясниха, че са обявили за издирване 34-годишния Цанко Ганков и 55-годишния му баща Кольо Шелев. Двамата нямали постоянна работа, препитавали се с каквото намерят из фермите в района. В понеделник били извикани от животновъд, чиито обори били на територията на съседната община Крумовград. След това следите им се губят. 

Видях лопата с кръв. Моите хора ги няма, стопанина на фермата също”, казала през сълзи съпругата на Кольо на спешния телефон 112, съобщава „Телеграф”. 

Около 100 полицаи и жандармеристи от Хасково и Кърджали са вдигнати накрак за издирването. От прокуратурата са образували съдебно производство за отвличане.

Не може да разследваме убийство, след като няма трупове. Засега издирваме двамата изчезнали и се надяваме да ги намерим живи. Разбира се, не се изключват и други версии”, каза шефът на ОД на МВР в Хасково старши комисар Ангел Цанков.

По непотвърдена информация има неоспорими доказателства, че двамата мъже са убити. А евентуалният килър е собственикът на кравите, за които те са били поканени да се грижат. Предполага се, че убиецът е забегнал в Гърция.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари