След волейболните страсти Русе ще е домакин и на баскетболни финали

1
Сребърните медали спечелени от русенци за Купа България преди десет дни дават надежди за призово класиране и на предстоящите финали
Сребърните медали спечелени от русенци за Купа България преди десет дни дават надежди за призово класиране и на предстоящите финали Снимка: СКБ "Дунав-Русе-2016".

Баскетболният клуб "Дунав-Русе-2016" е домакин на финалите на държавното първенство по баскетбол за юноши до 16 години

Баскетболният клуб „Дунав-Русе-2016“ е домакин на финалите на държавното първенство по баскетбол за юноши до 16 години. Мачовете ще се проведат от 23 до 27 юни в зала „Дунав“ и зала „ОЗК Арена Русе“. Ще участват 12 отбора, разпределени в две предварителни групи. Първите два отбора от всяка група формират финалната четворка за разпределяне на медалите, съобщи dcnews

В предварителната група нашите момчета са с отборите на Левски – София,

Септември – София, Буба – София, Черно море Тича – Варна и Делфин - Бургас.

Мачовете на нашите в група са на 23 юни от 18:00 в зала Дунав, на 24 юни от 13:00 и 17:00 в зала Арена Русе, на 25 юни от 9:00 и 17:00 в зала Дунав.

Треньорът Руслан Русев ще разчита на Теодор Трифонов, Стилян Цанев, Георги Иванов, Стоян Ганев, Теодор Димитров, Християн Николов, Иван Живков, Асен Нейков, Виктор Благословинов, Емил Найденов, Владислав Иванов, Денислав Енчев, Валери Минчев, Стоян Чешмеджиев и Антоан Виденов.

Сребърните медали спечелени от русенци за Купа България преди десет дни дават надежди за призово класиране и на предстоящите финали. Подкрепата от трибуните обаче винаги е добре дошла - входът е свободен.

Пълната програма на финалите може да намерите на фейсбук страницата на СКБ "Дунав-Русе-2016".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Излязох на балкона да изпуша един джоинт. Съседа ме видял и извика полиция. Пристигнаха и ме питат:
- Къде е тревата?
- Изпуших я всичката.
- А от къде я взе?
- От съседа!
Сега претърсват неговия апартамент!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари