След осем ваксини: Руският политик Владимир Жириновски е с тежък Ковид-19

2
Експертите смятат, че Жириновски явно е отишъл твърде далеч в желанието си да се предпази
Експертите смятат, че Жириновски явно е отишъл твърде далеч в желанието си да се предпази Снимка: Вести.ру

Лидерът на Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски е хоспитализиран с коронавирус

Болестта е засегнала сериозно колоритния руски политик, въпреки факта, че той, според самия него, е бил многократно ваксиниран. Според някои източници седем, според други - осем пъти. Експертите обаче смятат, че политикът явно е отишъл твърде далеч в желанието си да се предпази, пише руският вестник Московский Комсомолец“, предаде Фокус. 

Академикът на Руската академия на науките, вирусологът Виталий Зверев каза пред „Телеграм канала Ura.ru, че лидерът на ЛДПР е „съсипал“ имунитета си с честите ваксинации.

Влияе на имунната система. Ако говорим за „Спутник V“, там има жив аденовирус, там също се формира имунитет “, каза специалистът.

Вирусологът добави, че никой не е провеждал подобни експерименти (с множество ваксинации), така че експертът призова хората да не следват примера на Владимир Жириновски

Според някои съобщения политикът има увреждане на белите дробове от 50 до 75 процента.

От своя страна пресслужбата на Либерално-демократическата партия заяви, че лидерът им се чувства добре и продължава да работи.

По-късно се появи информация, че лекарите от Централната клинична болница са решили да поставят лидера на Либерално-демократическата партия Владимир Жириновски на изкуствено дишане. По-рано беше съобщено, че той е приет в болницата в Кремъл с двустранна пневмония поради коронавирусна инфекция.

Според „Телеграм“ канала Readovka, позовавайки се на представител на партията му, 75-годишният политик се е разболял от коронавирус преди две седмици. И в началото заболяването е протичало в лека форма, така че лидерът на партията е работел през цялото това време. Преди три дни обаче състоянието му се е влошило и Владимир Жириновски е бил спешно настанен в болница.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Неваксан
    Като гледам оценките на коментарите -тук гъмжи от ваксъри. Щом ви харесва слагайте си "вакси",но не се натрапвайте.
  • -2
    5
    до 4
    То повечето умрели са неваксиниране ба селски....от коя пещера идиш
  • -15
    4
    До 2:
    Казваш, че има някаква *ваксина*, която си „струва“? На умрелите *ваксинирани* го кажи това!
  • -8
    3
    Да живее Русия!
    При толкова хубава руска водка тоя се е чипирал с графенов оксид цели ОСЕМ пъти?!!! Неее, наистина трябва да му пуснат 5G-то, стига се е мъчил!
  • 14
    2
    Яко
    Руската ваксина подобно на всичко друго руско не струва.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари