След 4 млека и часове закъснение - 0,63 промила в кръвта на полицая убиец

0
Граничният полицай Костадин, който премаза с автомобила си и уби 1-годишно бебе
Граничният полицай Костадин, който премаза с автомобила си и уби 1-годишно бебе

Граничният полицай Костадин Стоянов, който премаза с леката си кола „Рено” 11-месечната Красимира в село Крушевец, е бил с буен характер, но бил грижовен баща, казаха негови съседи, съобщава „Флагман.бг.”. Той живее в старата част на Приморско със съпругата си Гергана, която върти семейния бизнес. Тя държи една от най-посещаваните механи през лятото в морския град, а в къщата им се отдават стаи под наем.

Костадин е завършил Икономическия техникум в Бургас и от години работи като граничен полицай. Обичал да пийва с приятели, но досега не е причинявал пътни инциденти заради шофиране в нетрезво състояние, коментираха жители на морския град.

Резултатът е 0,63 промила алкохол в кръвта, но след 4 часа и 4 изпити кисело млека. Колегите му, които пристигат на място, веднага го скриват на разстояние от инцидента. Пред шокираните погледи на свидетели те вземат от магазина кисело мляко и го дават насила на колегата си. Първата кола на КАТ пристига около 30 минути след инцидента.

Никой не го тества на място с дрегер, не му взеха кръв. Пробата е взета няколко часа след катастрофата и след като бе натъпкан с четири кофички кисело мляко”, твърдят свидетели на ужасяващата трагедия.

Колко промила са свалили през това време, как мислите”, пита един от мъжете, който пръв е дошъл на място.

Шофьорът беше мъртвопиян, беше неадекватен, от него лъхаше на алкохол, затова го покриха", смята бащата на убитото бебе Красимир Кънев. Той вече разговаря с адвокат и незабавно ще заведе дело за убийството на детето си. Настоява и държавата да направи същото, тъй като Костадин Стоянов е нейн служител.

Полицаят се е връщал от банкет в ресторант „Резвая” в Малко Търново.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари