Слави Трифонов: Това е направо сюрреалистично! М**ната им на достойнството и националното самочувствие

0
Днес Кирил Петков, Христо Иванов, Делян Пеевски и Бойко Борисов са прегърнати
Днес Кирил Петков, Христо Иванов, Делян Пеевски и Бойко Борисов са прегърнати Снимка: Кадър 7/8 ТВ

Това каза той, след като парламентът даде мандат на кабинета да одобри френското предложение за РСМ

Току-що “Продължаваме промяната”, ГЕРБ, ДБ и ДПС приеха френското предложение за Северна Македония. И какво стана сега - имаме нова коалиция. Това е направо сюрреалистично. Буквално до вчера, за Кирил Петков от “Продължаваме промяната” и за Христо Иванов от ДБ, да общуват с ГЕРБ и ДПС беше невъзможно и моделът “ГЕРБ и ДПС” трябваше да бъде изчистен от лицето на политическия живот в България. А днес Кирил Петков, Христо Иванов, Делян Пеевски и Бойко Борисов са прегърнати. Прегърнати са заедно за България, за да махнат ветото над Северна Македония, защото така е предложила Франция. И човешките права на българите в Македония, и фактът, че не признаваме така наречения “македонски език”, и езикът на омразата срещу българите - това не е важно. Важно е да сме по-тихи от водата и по-ниски от тревата, за да не разсърдим Великите сили. Както винаги. Майната им на достойнството и националното самочувствие. Такъв е животът. В такива сложни времена живеем и явно всеки трябва да решава сам за себе си. Аз моето решение го взех и днес стана ясно защо.

P.s. Темата Северна Македония беше обявена като “червена линия” за БСП. Днес БСП преглътнаха своята “червена линия” и гласуваха “въздържали се” и предадоха българския национален интерес. “Червената линия” или власт на всяка цена, г-жо Нинова? И вие направихте своя избор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    ахахаг
    герб ти го набиха без вазелин, затва беснееш
  • 12
    2
    Все пак
    Слафчо , купете на Тошко Йорданов обувки с много висок ток ! Когато излезе да говори в Народното Събрание на трибуната , само главата му се вижда . Все пак си милионер , не бъди такъв керпеден бизюк !
  • 11
    1
    хм
    За бъдещето на България няма партии, има бълтари.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари