Мартин Карбовски: Хората започнаха да мечтаят обратно за Бойко Борисов. Той беше крадец, ПП са лъжци

2
Петков се опита да продаде Македония и Трифонов си удържа на думата
Петков се опита да продаде Македония и Трифонов си удържа на думата Снимка: БНР

Защо Слави стоя толкова дълго в коалицията, за да получи едно нищо?

"Слави Трифонов някой трябва да го пита защо стоя толкова дълго в тази коалиция, при положение, че повечето му назначения не бяха одобрявани от никого. Защо толкова търпение извади Слави, за да получи едно нищо, а накрая и да се окаже виновен, че разпада хубавата им коалиция".

Това каза пред БНР журналистът Мартин Карбовски и добави:

"Кирил Петков се опита да продаде Македония и Слави Трифонов си удържа на думата. Натискът беше американски и европейски. Това Дългия (Станислав Трифонов - б.р.), ако го позволи, ще да е национален предател. ... След 100 дни вече е ясно, че хората, които дойдоха на власт, са просто едни усмихнати еничари на амириканската посланичка. За 30 години досега не съм виждал толкова удобно за американците българско правителство. Това хората го усетиха и тези бяха намразени по-бързо от всички останали, които бяха намразени през тези 30 години".

Според Карбовски ПП "управляват през компромати и то не за някой провинил се, а компромати за тези, които не им ходят по свирката".

Журналистът прогнозира, че следват предсрочни избори.

"Хората започнаха да мечтаят обратно за Бойко Борисов. Борисов беше крадец, тия (ПП) са лъжци, а ние сме по средата".

Интервюто на Снежана Иванова с Мартин Карбовски в предаването "12+3" можете да чуете от звуковия файл.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    daskal
    Нагъл задник си ти, Карбовски! Дори само безпрецедентното за последните 20 години увеличение на пенсиите да се случи - пак са по-свестни от банкянската мутра. Само крадял... Нещастнико, ГЕРБ съсипа страната и държавата!
  • -8
    2
    dgd
    Малоумник! Хората мечтаят за бай Тошо, не за Бойко. Бойко е просто недъгав образ на Тодор Живков.
  • -2
    1
    Скъсан ляв червен шушон
    Карбовски много лъже! След като получихме американски газ и не пуснахме Лавров, руснаците активираха Слави и ИТН да свалят неудобното за тяп правителство. Това правителство не е зависимо от Америка нито от ЕС, но се създава такова впечатление защото е единственото което се противопоставя на вредното руско влияние. Именно по тая причина то не се харесва на нашите продажни русоиди, какъвто е и тоя шибаланко Карбовски, да му ЕПМ продажна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари