Слави Трифонов: Това е гнусна, омерзителна сглобка в името на парите и властта

2
Сега ще ви кажа как се разпределят важните постове в държавата
Сега ще ви кажа как се разпределят важните постове в държавата Снимка: Има Такъв Народ / Facebook

Сега ще ви кажа как се разпределят важните постове в държавата

Договорката, извинете, сглобката е следната – шеф на БНБ ще си остане Димитър Радев, това е кандидатурата на ГЕРБ, а подуправители ще бъдат Андрей Гюров от Продължаваме Промяната и Петър Чобанов от ДПС, срещу което ГЕРБ ще получат гласовете на ДПС и ППДБ като подкрепа за техния кандидат. Тоест, както казва мъдрият български народ, “танто” за “танто”. Едното “танто”- Димитър Радев срещу другото “танто” – Гюров и Чобанов.

Защо ли е така? Ами защото така стават нещата. Ти - на мене, аз - на тебе. Само дето “ти - на мене, аз - на тебе” го правят тези, дето се ненавиждаха. ГЕРБ и ДПС срещу Продължаваме Промяната и Демократична България. Извинете. ГЕРБ и ДПС заедно с Продължаваме Промяната и Демократична България.

Това коалиция ли е? Не. Това е гнусна, цинична, отвратителна, омерзителна сглобка. Сглобка в името на парите и властта.

Какво става, бе ПП, нали щяхте да търсите хора с качества, а не партийни другари? Нали щяхте да разграждате модела ГЕРБ-ДПС? Нали сте се нарекли Продължаваме Промяната. Каква промяна, бе? Вие сте, едно към едно, същите. И понеже, донякъде ви познавам, ще ви кажа, че според мен, вие сте по-алчни, по-нагли и за съжаление, по-некомпетентни от тия, заради които се самосъздадохте. Тоест, за да съм ясен, разликата между вас и ГЕРБ и ДПС е, че вие сте по-зле.

Тъжно, но факт. А дали съм прав? Ще стане ясно. Но аз ще продължа да ви осветлявам. Дали се казваш Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов, Лорер, жена му на Лорер, чичо му на Лорер, цялата му рода на Лорер… няма значение.

Аз затова съм там - за да сте на светло!

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Мхм
    Ти като имаше подкрепата на хората, за какво не направи правителство бе, плешив, злобен урунгел? Или то е по-лесно да лаеш отстрани, отколкото на дивана у вас да стоиш по анцуг и да се обясняваш защо си нямало да направиш правителство... Щото отговорност трябва, а ти я нямаш. За това остана с шепа хора в парламента шоутъпанар такъв.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари