Слави Трифонов отговори на Кирил Петков: Не съм бивш певец

2
За добро или за лошо не съм бивш - продължавам да пея, пише Трифонов във фейсбук
За добро или за лошо не съм бивш - продължавам да пея, пише Трифонов във фейсбук

Лидерът на ИТН с публикация в социалната мрежа

Тя е в отговор на  днешното видео изявление на премиера Кирил Петков, който го определи като "бивш певец, който най-безотговорно решава да хвърли риск върху това правителство само заради личното си его."

"Днес един човек решил, че ще ме обиди, като ме нарече "бивш певец". За добро или за лошо не съм бивш - продължавам да пея. Затова сега ще ви пусна една от последните песни, които записахме с колегите от "Ку-ку бенд". Музиката е дело на две талантиви млади момчета. А този клип, който ви пускам, ни беше изпратен от фенове на музиката на "Ку-ку бенд". Нито аз, нито те са бивши", пише Трифонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    На дядо
    Магарето пее като слафчо.
  • 4
    2
    Санди
    Абе Слафче занимавай се с песните си,какъв полиитик можеш да бъдеш? КАЖИ КОЙ седи с парите си ЗАД тебе и ту дърпа конците ,та да сме на ясно!
  • 3
    1
    Казанската Афера
    Глупак,музика,таланти и прочие глупости,хляба три лева..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари