Слави Трифонов: Je suis, Петър Волгин!

105
Ама Петър Волгин бил русофил, ако ще да е русофоб и да интервюира, когото си ще
Ама Петър Волгин бил русофил, ако ще да е русофоб и да интервюира, когото си ще Снимка: Шоуто на Слави Трифонов

Ама Петър Волгин бил русофил, ако ще да е русофоб и да интервюира, когото си ще

Искам най-откровено да ви кажа, че за мен да съм свободен да говоря това, което мисля, е едно от най-важните неща в живота ми. Бих го защитавал и го защитавам с цената на всичко. По някакъв личен начин казвам, че свободата на словото е едно от най-важните достижения на една демократична държава. А, ние такава ли сме? От опит пак ще ви кажа, че не сме точно такава държава. И поредното доказателство е поведението на Българско национално радио към Петър Волгин. Давал съм интервюта на Петър Волгин, той е свободен човек и в тази ситуация заслужава подкрепата на всички журналисти. Ако, въобще, има гилдия, разбира се.

Аз лично го подкрепям от цялото си сърце. Ама Петър Волгин бил русофил, ако ще да е русофоб и да интервюира, когото си ще. Може да не сме съгласни с него, но той трябва да има свободата да изразява мнението си. Аз, лично съм интервюирал Михаил Горбачов, бившия министър-председател на Русия - Евгени Примаков, бившия кмет на Москва - Лужков, Немцов, големия руски актьор и режисьор Никита Михалков, великия актьор Армен Джигарханян, Йосиф Кобзон, моят приятел Филип Киркоров и още огромен брой руски актьори, политици, шоу звезди, певци. И сега какво да изпитвам срам ли? Не, аз смятам, че Путин води ужасна, неправомерна и несправедлива война в Украйна и трябва веднага да бъде спрян по всякакъв начин. Но, също така смятам, че аз и екипът ми сме имали честта да интервюираме огромен брой велики руснаци. И това наистина е истинска чест за мен.

Je suis, Петър Волгин!

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    46
    Владислав
    Слави е много прав в нашата демокрация изчезна свободата на словото
  • 1
    45
    Chukan Kirilov
    https://www.dunavmost.com/novini/daniela-kasovska-v-intervyuto-s-g-zha-mitrofanova-imashe-direktni-zaplahi-kam-balgariya
  • -1
    44
    Chukan Kirilov
    Съдейки по коментарите и на Волгин, и на Митрофанова - това нямаше да е интервю, а пропаганда. Ако някой има нещо против - минуси, или коментари. Благодаря предварително.
  • 2
    43
    Име z
    Славчо Славчо и ти ли на мама стан педал нацист?ч
  • -6
    42
    silver fox
    Браво Слави ! Плевен се гордее с теб!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари