Петър Волгин: Ами не, г-н Пеевски, много силно бъркате

27
Журналистът отговори на нападките на Делян Пеевски за интервюто на руския посланик Елеонора Митрофанова по БНР
Журналистът отговори на нападките на Делян Пеевски за интервюто на руския посланик Елеонора Митрофанова по БНР Снимка: Facebook / Петър Волгин

Журналистът отговори на нападките на Делян Пеевски за интервюто на руския посланик Елеонора Митрофанова по БНР

В социалната мрежа водещият на предаването "Политическо НЕкоректно" публикува своя отговор, който гласи:

Разбирам, че г-н Делян Пеевски, както и украинското посолство били силно възмутени по повод гостуването на г-жа Елеонора Митрофанова в нашето предаване "Политически НЕкоректно". Сега съвсем накратко ще обясня, защо претенциите и на двете посочени страни са лишени от всякаква логика.

Преди няколко седмици изпратихме официална покана до украинската посланичка Олеся Илашчук да гостува в нашето предаване. При това бяхме така добри да не посочваме конкретна дата, понеже знаем, че тя е изключително заета. Предложихме сама да си избере ден, в който да гостува. Е, вместо от украинското посолство да се понапънат, за да стане това гостуване, те сега се възмущават. Разбирам да се възмущават, че не са поканени. Точно обратното е. С всички възможни салтанати е поканена г-жа Илашчук. А поканата още важи. Чакаме с нетърпение г-жа Илашчук да ни гостува.

А сега за господин Пеевски. Струва ми се, че общувайки постоянно с господата Христо Иванов, Кирил Петков и Бойко Борисов, той доста се е объркал. Понеже тези господа явно изпълняват всичките му капризи, сега е решил, че всички български граждани трябва да правят същото. Ами не, г-н Пеевски, много, ама много силно бъркате. ПП, ДБ и ГЕРБ може да са ви бащиния, може да ви следват като кученца с подвити опашки, но БНР със сигурност не влиза в това стадо. Нито депутат, нито министър, нито премиер може да разпорежда на Националното радио какво да излъчва и какво не. За това какво ще се излъчва по радиото решават работещите в него.

И накрай съвсем приятелски съвет Ви давам, г-н Пеевски. Можете да продължавате да се гаврите колкото си искате с вашите коалиционни партньори. Но не правете повече грешката да се опитвате да се правите на началник в Радиото. Всеки, който е поел по този път, после горко се е каял за действията си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    бокотиквомразец
    Това пухкаво недоразумение, намагнитено ,ще трябва да разказва на следствените служби и за КТБ и за много други престъпления ,вместо да се лензи и натяга на краварите да го спасяват!
  • 9
    7
    Alèx
    В Русе преди време имаше и синя кабина на едно ЕВРОПРАСЕ! АЛ ЙО, или АЛЕКСАНДЪР ЙОРДА НОВ се наричаше! Измисл ен Даскал или Джурнали ст някакъв с Купена Дипл ома на Доцент и Професор!
  • 9
    6
    Alèx
    Във Варна са вдигнали ръце от СОФИЯНЦИ и УК РАИНЦИ! Шо така бе бате? Шо искате в ЕС и НАТОТО? В кой КЕНЕФ искате да одите?
  • 3
    5
    Alèx
    Ще си сменяш пак ЗЪБКИ ТЕ, ПРАСЧО! КОМУНИСТИ ЧЕСКО ВНУЧЕ КРАДЛИВО!
  • 32
    4
    Владимира Караджинова
    Браво г-н Волгин!Не съм слушала интервюто по БНР ,но се гордеем с Вас .Единици са гласовете които казват истината.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари