Слави Трифонов: Кирил Петков е лъжец, който си вярва, по подобие на Жорж Ганчев!

2
Асен Василев пък е лъжец, който те гледа в очите и те лъже, но видимо знае, че лъже
Асен Василев пък е лъжец, който те гледа в очите и те лъже, но видимо знае, че лъже

Лидерът на ИТН отговори с категорично "не" на въпрос би ли приел коалиция след изборите с ГЕРБ

"Кирил Петков, с когото съм разговарял много пъти, е лъжец, който си вярва, по подобие на Жорж Ганчев. Той каза, че аз съм му се обадил по телефона и съм му казал - да ми запазиш моя милиард, или нещо такова. Асен Василев пък е лъжец, който те гледа в очите и те лъже, но видимо знае, че лъже. Докато Кирил Петков, докато изрича лъжата, след секунди вече вярва, че това е истина".

Това каза лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в живо предаване от читалище, наречено "Жива връзка" по партийната телевизия 7/8, по повод злополучния предизборен дебат по bTV. Той отговаряше на зрителски въпроси, пише вестник 24 часа.

И отговори с категорично "не" на въпрос би ли приел коалиция след изборите с ГЕРБ.

Той хвърли стрели към лидерите на БСП и "Демократична България" Корнелия Нинова и Христо Иванов - "аз имам какво да работя, ако не съм в политиката, а те? Хората си имат притеснения, аз нямам".

"Ние сме част от военния съюз НАТО и това е прекрасно. И трябва да носим отговорност, като помагаме на Украйна с каквото можем", допълни Трифонов на въпрос от публиката в читалището.

И натърти, че инициативата за референдум дали България да стане президентска република е "най-важното, което може да даде алтернатива на целия този хаос, който съществува".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Този
    Като споменеж името на Жорж Ганчев върви на църква той беше сто хиляди пъти по умен от теб ти го усмя имаш грях и сега го плащаш .
  • 0
    4
    Тоя е наглец!
    Тоя е наглец! не, повече от наглец! Това сакато чудовище, чудовище, ама чиста проба нищожество, понеже не може само да се наведе и да си избърше задника, е умопобъркан! Въпреки, че е тежко болен и последният стадий на болестта е увредил сериозно мозъка му, Сакатият не престава да излива кофи с помия по Кирил Петков и Асен Василев! Защото не му мина номера с избора за управител на БНБ на сарайския кандидат ефенди Каримански, впрочем с доста черни и срамни петна в биографията си на "банкер"! Защото Асен Васелив отказа още три милиарда на фирмите на чудовището Пеевски, другия началника на чалгарската сбирщина, защото спря кранчето на банкянския и учиндолски ортак - престъпника Таки от "Капитан Андреево" и доста милиони секнаха към чалгарските, сарайски и герберастки каси! КОЙ лъже бе, Сакато инощжество?! А ти защо спря да вдигаш телефона на Кирил Петков, след като ефенди Каримански не стана шеф на БНБ?! Ти защо изпълни мократа поръчка на мафиоти и мутри като теб на сарайско-банкянската шайка и стана палач, като свали правителството на Кирил Петков! Да, чудовище сакато, ти го свали! Ти и жалките ти марионетки, маскирани като "депутати", под "мъдрото ръководство" на простак Тошко Хаджията, Балабана Джебчията ,който пребърква джобовете на околните, вади разни хартийки и после ги развява по телевизиите, за да трупа "рейтинг", горкото нищожество с грозната брадавица на мутрата! А и с неоценимата "помощ" на фъфлещата учиндолска слугиня - Митевата лъжкиня, чийто съпруг е назначен лично от сикаджийската мутра на сладка служба в Брюксел! Престани бе, чалгарско сакато нищожество, престани бе, негодник, мафиот и мутро! Да, мутра си! Вечерта, когато беше убит най-свирепият и опасен бандит, престъпник и чудовищно жестока мутра от прехода, убиец и поръчител на убийства - кюстендилският неграмотен борец Васил Илиев, от чиито мутри-биячи и рекетьори трепереше цяла България, той имаше среща с теб, нали Сакато нищожество? Че какво щяхте да си говорите с този злодей и мафиот бе, Славчу?! Хайде, натискай си насрания задник на дивана и не се обаждай повече, защото цяла България те мрази и те презира, защото две години разиграва държавата и се подиграваше с народа ни! Защото предизвикваш само отвращение! И не разбра ли най-после, че си аут, че чалгарската ти сбирщина е изритана на бунището, разложила се е и вони на леш?!
  • 4
    3
    факт
    тоя полудя!!.. смешното му подобие на партия дори няма да влезе в парламента, но.. иначе нямало да прави коалиции с тия или ония хахахахахахаха Славчо.. колкото Волен Тариката с неговите 0,3 %-чета има шанс да спечели изборите след 3 дни.. толкова и ти ще влезеш в парламента хахахахахахаха айде у лево!!
  • 4
    2
    Говори
    Лъжеца от диванчето. То по голям лъжец от тебе Слави и твойте "болонки"- кариеристи няма. Като не ви угодиха на кариерните назначения, взехте да мятате само кал. То не бе плагиати при вас, не бе банкера Каримана ( банков кръдец и схемаджия). Неосъществената конституционна съдийка Митева, че и на БНТ се точихте. А как ще обясните постоянното присъствие на герберския схемаджии Орлин Алексиев в парламента при вашите депутати?
  • 3
    1
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    Диванната саморазлагаща се подлога на ОПГ ГРОБ=ДПС дава определения за човек, който иска да се изправи срещу Мафията, завладяла България? ХАХАХАХАХАХАХАХА Вече му симпатизирам на К.П.!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари