Слави Ангелов: Полицаите превръщат употребилите алкохол зад волана в свои клиенти

0
Според журналиста униформените ги изнудват и ги ескортират
Според журналиста униформените ги изнудват и ги ескортират Видео: bTV

Според журналиста униформените ги изнудват и ги ескортират

Според разказа на адвоката на Димитър Любенов полицаите са спрели автомобила, има две версии. Според едната е карал шофьор от drink and drive, полицаите са го свалили, като са му казали, че Любенов е техен клиент и те ще го ескортират.

Това заяви в студиото на „120 минути“ по bTV журналистът Слави Ангелов.

Той (б.р. Димитър Любенов) е казал, че са му взели 200 лв. за тази услуга, след което това се потвърждава от камерите, че те действително са се движели дискретно до него в локалното плътно и когато става катастрофата се опитват да се измъкнат назад“, добави Ангелов.

Припомняме, че пияният и дрогиран Димитър Любенов предизвика фаталната катастрофа на Околовръстното шосе в София. В нея загина френски гражданин.

Според него става въпрос за схема, в която полицаите спират хора, които са употребили алкохол и са зад волана и започват да ги изнудват, да ги ескортират, да ги превръщат в свои клиенти.

По думите му е проблем, че законите в България не се прилагат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    4
    ...
    Битата мастия пак скимти неподготвен.
  • 2
    3
    до 2
    полицията не е бизнес, това е странното...
  • 1
    2
    Песимист
    Всеки бизнес си търси клиенти,кое е странното ??
  • 5
    1
    Нинов
    Ами то от време но си е така. Който не може да се лансира като бандит, става полицай. Или пък изгонени заради груби нарушения от МВР, почват да заработват за сенчестия сектор.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари