Синдиците на КТБ разпределят към кредиторите на банката 570 милиона лева

0
Изплащането на сумите от първата частична сметка се извършва чрез клоновата мрежа на "УниКредит Булбанк" АД
Изплащането на сумите от първата частична сметка се извършва чрез клоновата мрежа на "УниКредит Булбанк" АД Снимка: БГНЕС

Синдиците на "Корпоративна търговска банка" АД (в несъстоятелност) - КТБ АД (н), информират, че от утре - 9 май 2019 г., започва изплащането на суми, включени в първата частична сметка за разпределение на приети вземания към КТБ АД (н).

Общата сума, която се разпределя, е в размер на 570 млн. лева, съобщиха синдиците на банката.

Изплащането на сумите от първата частична сметка се извършва чрез клоновата мрежа на "УниКредит Булбанк" АД, като таксите и комисионите за извършваните операции се дължат от лицата, получаващи средствата, и са съгласно тарифата за таксите и комисионите на "УниКредит Булбанк" АД.

Всеки кредитор на КТБ АД (н) може да провери каква е разпределената му за изплащане сума в Търговския регистър по партидата на КТБ АД (н), ЕИК 831184677, в раздел "Обявени актове несъстоятелност". Подробно описание на стъпките за достигане до публикуваната в Търговския регистър частична сметка за разпределение и начина на получаване на разпределените между вложителите на КТБ АД (н) средства, включени в частичната сметка за разпределение, има на интернет страницата на банката: www.corpbank.bg, в раздел "Въпроси и отговори".

Допълнителна информация, може да получите всеки работен ден от 9:00 до 16:30 ч. в деловодството на КТБ АД (н) на адрес: гр. София, ул. "Граф Игнатиев"10, или на телефони: 070018888, 02/8015498, 02/8015495 и 02/8015436.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари