Синдикатите на МВР: Няма да има увеличение на заплатите, протестите продължават

0
„И днес в разговорите ни с премиера няма разбиране, няма и решение. Въпросът за заплатите остава висящ“, заяви Венци Станков от синдикат „Огнеборец“
„И днес в разговорите ни с премиера няма разбиране, няма и решение. Въпросът за заплатите остава висящ“, заяви Венци Станков от синдикат „Огнеборец“ Снимка: БТА, архив

Засега няма да има увеличение на заплатите с 20% и протестите ще продължат, заявиха от синдикатите на МВР след среща с премиера Кирил Петков в Министерския съвет

Синдикатите обявиха още, че протестните действия ще продължат, предаде bTV

Вдигането на заплатите е обвързано от властта с реформиране на системата, но те отхвърлили това искане, тъй като ръководството взима това решение, а не редовите служители в МВР.

„И днес в разговорите ни с премиера няма разбиране, няма и решение. Въпросът за заплатите остава висящ“, заяви Венци Станков от синдикат „Огнеборец“.

По думите му високият процент инфлацията и изоставането на доходите на служителите на МВР рефлектира негативно върху тях.

Синдикалната организация на служителите в МВР обяви, че със сигурност ще продължи с протестите, но трябва да се обсъди под каква форма и кога.

Премиерът Петков обеща, че ако сме на същата позиция след 60 дни, той ще поеме лична отговорност за това“, каза представител на синдикатите на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Да знаете:
    От умен човек полицай не става!
  • 4
    1
    Русе
    Да отпаднат всякакви привилегии! Да започнат да си плащат всички лични осигуровки, да спрат да им дават намаления кредитните институции! Да се пенсионират на 65 както всички! Да ползват 20 дни отпуск като всички! На другите не им дават пари за дрехи и обувки! Да им спрат евтините почивки! Да почнат да ги ХВАЩАТ с подкупите!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари