"Син Карс" получи поръчки за 4 електромобила от серията L City

1
Три от тях са за потенциални дистрибутори в Германия и Англия, а един - за компания, базирана в Русе
Три от тях са за потенциални дистрибутори в Германия и Англия, а един - за компания, базирана в Русе Снимка: Фейсбук

Три от тях са за потенциални дистрибутори в Германия и Англия, а един - за компания, базирана в Русе

Производителят на електромобили „Син Карс Индъстри“ АД е получил 4 поръчки за доставка на електромобил L City, за по 1 автомобил. Три от тях са за потенциални дистрибутори в Германия и Англия.

Електромобил L City Koffer е доставен в западна Германия. Новият собственик е компания, която се занимава с дилърство на различни електромобили. Компанията е заявила интерес да стане официален дистрибутор на L City за Германия, за което започват и преговори, съобщава дружеството чрез БФБ - София, пише Инвестор.

L City Koffer е доставен и в Мюнхен, на клиент, който извършва куриерска дейност под франчайзинг за голяма германска компания.

Същият модел ще бъде доставен на клиент в Обединеното кралство, който също проявява интерес да стане официален дистрибутор за Англия.

Електромобил L City Pickup ще бъде доставен на голямо производствено дружество (в автомобилната индустрия) за дейността му в гр. Русе.

Всички 4 електромобила ще бъдат доставени до края на настоящото полугодие. Реализираният приход от тези продажби ще бъде на обща стойност над 400 хил. лева, уточняват от компанията.

В последната година акциите на „Син Карс Индъстри“ поевтиняват с над 14%, а пазарната капитализация е малко под 14 млн. лева. Дружеството не успя през миналата година да увеличи капитала си, за да набере средства за довършване на базата си в Русе и да започне изграждането на базата си в Румъния.

В тази връзка компанията започна преструктурирането си в холдингово дружество, така че още тази година да листне акциите си на борсата в Амстердам.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    !!!!!!!
    Ужас, като знам как е събрано това нещо!
  • 12
    2
    Христо Христов
    Дедазнам бе,сериозна бройка с поръчали:)
  • 10
    1
    Aha
    Китайците ще убият всякаква конкуренция при електричките. Може би само луксозните ще останат в Европа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари