Симпатизанти и депутати от ГЕРБ се събраха пред прокуратурата

0
Скандират "Бойко! Бойко!", докато Бойко Борисов е на разпит в прокуратурата
Скандират "Бойко! Бойко!", докато Бойко Борисов е на разпит в прокуратурата

Скандират "Бойко! Бойко!", докато Бойко Борисов е на разпит в прокуратурата

"Тук сме, за да подкрепим лидера си, не разбираме защо е тук. Това се прави в момент, когато се подготвя правителство. В един и същи ден и в един и същи час го викат на две различни места - в Софийска градска прокуратура и във Върховната касационна прокуратура."

Това заяви депутатът от ГЕРБ Даниел Митов пред сградата на Софийската градска прокуратура, където са се събрали всички депутати от ПГ на ГЕРБ, за да подкрепят лидера си Бойко Борисов, който дава показания.

Митов определи призовките и искането за сваляне на имунитета на бившия енергиен министър Делян Добрев като опити да се осуети правосъдната реформа и съставянето на кабинет, предава OFFNews.

Докато говореше, депутатът многократно бе прекъсвам от възгласи "Бойко! Бойко!".

"Нямаме никаква представа защо (Борисов) е тук. Всички знаем, че става въпрос за фалшив сигнал. Искането за сваляне на имунитета на Делян Добрев дори не е внесено в Народното събрание. Това е опит да се притискат депутати, за да "осмислят" гласуването си на съдебната реформа", смята Даниел Митов.

По думите му самото присъствие на народните представители от ГЕРБ пред СГП е ясна декларация, че няма да се огънат.

Попитан за искането на симпатизанти на ГЕРБ Асен Василев да не участва в правителството като финансов министър, Митов заяви, че не участва в преговорите, а правомощията са само на Мария Габриел.

Томислав Дончев посочи, че ще показват несъгласието си по всякакъв начин, защото депутатите са "граждани с повече правомощия".

Вежди Рашидов определи викането на Борисов като унижение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Монев
    Днес героят от "Костинбродската афера",начело на най верните подмазвачи на Борисов,бяха пред прокуратурата да бранят работодателя си.Тази сбирщина,на 25.05.23 година,се водят на работа. Всички знем,че надницата им за един ден е, колкото социалната пенсия на бай Марин.Хипотезата е,че г-н Борисов е невинен. Какво търсят тези "народни" чада там?Въпрос към всички българи,които я карат все още с хлебец и кисело мляко.
  • 9
    3
    daskal
    Да знаете, на тези им заповядват да протестират и ги водят под строй. Като в казарма. Това е истината за ГЕРБ и приятели.
  • 9
    2
    Анонимен
    Простотията и излагацията нямат граници.
  • 12
    1
    А бе...
    Нещо се размириса на лайна ли? Айде вече в затвора, другари ГЕРБаджии, от доста време си разигравате мурафетите!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари