Симпатична "Лада" удари в земята хиляди стратегии за реклама!

1
Гордостта на социалистическото автомобилостроене е своеобразна реклама и начин за набиране на клиенти по време на туристическия сезон
Гордостта на социалистическото автомобилостроене е своеобразна реклама и начин за набиране на клиенти по време на туристическия сезон Снимка: Burgasinfo

Стара бежова „Лада“ с рекламни табели на квартира-лукс, паркирана до Морската градина в Бургас привлича погледите на минувачите, които с усмивка четат надписите върху картон, закрепени старателно по прозорците.

Гордостта на социалистическото автомобилостроене е своеобразна реклама и начин за набиране на клиенти по време на туристическия сезон. Неговите собственици, които са възрастно семейство, буквално удариха в земята националните стратегии за успешен маркетинг, съобщава burgasinfo.com.

Бургазлиите представят собствения си туристически продукт - самостоятелна квартира на 150 метра от морето. Колата, макар и раздрънкана, все пак представлява квартирно бюро на колела и замества висенето по гари и пътища с картон в ръце в опит за привличане вниманието на туристите.

Изрично е уточнено, че жилището е без хазаи. Има и телефон за връзка. Оказа се, че стратегията на семейството е печеливша. Собствениците прилагат и гъвкава ценова политика.

„За един човек, цената е 15-16 лева. За двама - 25-30 лева", обясняват по телефона те. И резултатът е, че резервациите валят и че тези дни нощувките вече са заети.

Източник: Burgasinfo
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари