Симона спечели “Бургас и морето”

0
Дъщерята на Глория се представи с парчето „Как искам времето да върна“
Дъщерята на Глория се представи с парчето „Как искам времето да върна“

Дъщерята на Глория – Симона Загорова се окичи с победата в тазгодишното издание на песенния конкурс „Бургас и морето“, който се проведе през уикенда в морския град.

На сцената в Летния театър отличничката от „Гласът на България“ се представи с парчето „Как искам времето да върна“, дело на Димитър Гетов и д-р Джина Дундова.

За първи път в историята на „Бургас и морето“ победителят на вечерта не бе само един. Втората песен, която според журито заслужаваше наравно със Загорова първото място, бе „Неочаквано“ на Димитър Атанасов и Гергана Великова. Автори са самият Атанасов и Бистра Александрова.

Третото място остана за Дани Милев и неговата "Песен на любовта", музика и аранжимент Светослав Лобошки, текст Дани Милев. Сърцето на публиката, която въпреки дъждовното време препълни Летния театър на Бургас, бе за веселата и лятна мелодия "Морско синя любов", изпълнена от бургазлията Стефан Илчев, по музика и аранжимент Светослав Лобошки, и текст на Ники Комедвенска. Журито беше в състав: Силвия Кацарова, Мими Иванова, Развигор Попов, Петър Алексиев, Георги Янакиев и Димитър Маджаров.

Водещи бяха актьорите Мая Бежанска и Ненчо Илчев.

На 12 музикални произведения се насладиха меломаните в Бургас в рамките на конкурса. Публиката също избра своя фаворит в лицето на „Морскосиня любов“ в изпълнение на бургазлията Стефан Илчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари