Симеон Сакскобургготски: Напълно съкрушен съм

0
Бившият премиер и цар на България изпрати съболезнователно писмо до Чарлз II
Бившият премиер и цар на България изпрати съболезнователно писмо до Чарлз II Снимка: Getty images

Всеобщата скръб, на която сме свидетели, доказва, че никой в историята не е имал такова положително влияние върху толкова много хора

Това се казва в писмо на бившия министър-председател и цар на България Симеон Сакскобургготски изпратено до крал Чарлз III по повод на кончината на неговата майка кралица Елизабет II, предаде БГНЕС.

"Напълно съкрушен съм. Надявахме се, че Вашата любима майка ще продължи да служи за пример за всички ни завинаги", се казва в писмото.

"Всеобщата скръб, на която сме свидетели, доказва, че никой в историята не е имал такова положително влияние върху толкова много хора. Нейната вяра и непоклатимото ѝ чувство за дълг в продължение на три поколения, са изключителни! Винаги ще бъда благодарен за Нейния вдъхновяващ пример на Монарх, който служи на народа си до последния си ден! Пътеводна светлина, която неотменно и уверено водеше в правилната посока", пише Симеон Сакскобургготски.

Той поднася дълбоки съболезнования на семейството на крал Чарлз.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Айййй!
    Тая дъртата мумия, дето ни „оправи“ за 800 дни, още ли е жива?! Че отдавна му е ред и на него, да се гушкат с Елизабета в пъкъла!
  • 5
    2
    JhnU
    Този е в родствени връзки с тая, дето не спират да spam-ят за нея! Става дума за агресора англия!
  • -2
    1
    Любезна
    И все пак, достолепна възраст, 96 год. Светла й памет! Ново начало за Обединеното кралство...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари