Силвио Берлускони вдига сватба с годеницата си, но символично

1
Двамата ще си разменят брачни халки, но това няма да има никаква стойност пред закона
Двамата ще си разменят брачни халки, но това няма да има никаква стойност пред закона Снимка: Инстаграм

85-годишният Силвио Берлускони и 32-годишната му годеница Марта Фашина вдигат символична сватба на 19 март, съобщиха италианските медии, цитирани от 24 часа.

Това ще бъде церемония в американски стил, на която двамата ще си обещаят вечна любов, ще си разменят брачни халки и дарове, но всичко това няма да има никаква стойност пред закона. Според в.”Кориере дела сера” събитието ще се състои във „Вила Джернето” на милиардера, която се намира в Лезмо. В нея в бъдеще ще бъде седалището на т.нар. „Университет на свободата” на Берлускони.

Изданието пише, че повечето от близките и приятелите на бившия премиер се опитвали да го разубедят за празника, който освен че няма никаква юридическа стойност, ще се проведе и в крайно неподходящ момент заради войната в Украйна. Според близките сътрудници на Берлускони неговото събитие ще бъде в рязък контраст с трагичния момент, който изживяват милиони сега заради военните събития, още повече че виновник за тях е Путин, с когото от дълги години го свързва лично приятелство.

Всички тези аргументи се оказали обаче непосилни за отменянето на подобна празнична церемония. Единственото, което медийният магнат направил, е че я отместил с няколко седмици, защото била предвидена още преди време.

Според „Кориере” самата Марта Фашина била доста засегната не само от факта, че ритуалът бил отложен с месец, а и че всичко това няма да бъде валидно пред закона. Депутатката от „Форца Италия” живее на семейни начала с лидера на партията от 2 г.

Според медиите на истинска сватба се противопоставили най-вече петте деца на Берлускони от предишните му два брака.

Очаква се символичната сватба да се състои от празничен обяд с около 60-ина поканени. Може би няма да присъстват всички наследници на милиардера.

Предвидено е и двамата влюбени да си прочетат любовни обещания и да си разменят халки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари