Долф Лундгрен се ожени

1

65-годишншят актьор се обвърза със своята 27-годишна годеница Ема Крокдал

"Почувствахме, че най-сетне е настъпил подходящият момент да празнуваме любовта си", казват младоженците

Долф Лундгрен каза "Да!". 65-годишншят актьор се ожени за своята 27-годишна годеница Ема Крокдал, в Миконос на 13 юли, съобщава "People", цитирано от Dir.bg.

"Избрахме да отпразнуваме любовта си, като се оженим във вилата ни в Миконос със семейството и няколко близки приятели. Както заради Covid, така и поради някои лични здравословни ситуации, трябваше да преправим брачните си планове много пъти", казва двойката в ексклузивно изявление.

"Почувствахме, че най-сетне е настъпил подходящият момент да празнуваме любовта, живота и щастието в земята на боговете", твърдят те.

Лундгрен зададе съдбовния въпрос на Крокдал, която е от Норвегия и работи като личен треньор, през юни 2020 г., споделяйки новината в Instagram със снимка на неговата бъдеща булка, показваща годежния си пръстен.

"Нещо много специално се случи тук, в Швеция", написа Лундгрен.

Преди сватбата на двойката, Лундгрен публикува тяхна снимка как се наслаждават на слънцето в Гърция: "Утре е денят. Миконос".

Младоженците се срещнаха за първи път в Западен Холивуд и бързо станаха приятели - но отне известно време, докато пламне романтиката между тях.

"Не знаех защо изобщо ме хареса, но предполагам, че е видяла нещо. Тя не знаеше за моята актьорска кариера, не знаеше нищо за мен", спомня си Лундгрен по време на интервю с журналиста Греъм Бенсингър.

През юни 2022 г. Лундгрен се появи с Крокдал на червения килим за премиерата на "Minions: The Rise of Gru" в компанията на двете му дъщери - Ида, на 26, и Грета, на 20 години.

"Срещнах я преди три години и тя все още не е ходила премиера заради COVID, така че наистина се наслаждаваме", каза Лундгрен пред "People" тогава.

Актьорът каза ще пред Бенсингър, че неговата булка е "като ангел, който беше изпратен да ми помогне".

"Ема е много зряла за възрастта си, със сигурност. Тя има интересен живот", каза той. "Тя е пристигнала тук от малък град в Норвегия. Била е омъжена тук и е преминала през труден развод, като и през неща, които повечето млади хора на нейната възраст не преживяват. Така че тя е доста зряла и в същото време мисля, че аз съм доста млад", заяви той.

През май Лунгрен разкри, че Крокдал е бил до него по време на личната му битка с рака.

Според актьора лекарите първоначално са открили раков тумор в бъбрека му през 2015 г. Пет години по-късно са открити още тумори, включително един в черния му дроб. Лекарите не давали големи надежди.

Лундгрен потърсил второ мнение и намерил лекар, който успял да излекува рака на бъбрека му.

След като е минал през това през последните осем години, Лундгрен обясни, че се е научил да "цени живота много повече".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари