Силикон "облада" родна миска

0

Първата носителка на титлата "Мис Силикон" Йоана Христова е увеличила гръдната си обиколка с рекордните 1050 кубика във всяка гърда, съобщава BIG5

Мис Силикон Йоана Христова наля рекордно бюста си, научи първо BIG5.BG. Първата носителка на титлата "Мис Силикон" Йоана Христова е увеличила гръдната си обиколка с рекордните 1050 кубика във всяка гърда. С тази си стъпка сексбомбата сложи в малкия си джоб всички популярни силиконки.

"Йоана е не с едни, а с две гърди напред, защото това е най-големият размер за България, правен от публична личност", довериха от пловдивска клиника, където силиконката се е подложила на операцията при д-р Юрий Асенов. Корекцията е направена неотдавна, като Йоана вече се е възстановила от операцията и подчертава новата си придобивка с предизвикателни деколтета. Според запознати причината Йоана да налее стабилно силикон в гърдите си е фетиша й към големите неща.

Максимата на столичанката била любимата фраза на Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече". Любопитно е обаче кой се радва на новите придобивки на брюнетката, нещо което тя умело пази от общественото достояние.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари