Николета Лозанова се похвали с нов тунинг

2
Плеймейтката наля 450 кубика силикон в гърдите си
Плеймейтката наля 450 кубика силикон в гърдите си

Плеймейтката наля 450 кубика силикон в гърдите си.

Плеймейтката наля 450 кубика силикон в гърдите си и веднага след интервенцията пусна снимка, с която успя да нагорещи социалните мрежи.

На кадъра, половинката на Ники Михайлов гордо позира с новия си бюст, като споделя, че това е „тунинг“ за новата година, а зад процедурата стои д-р Николай Георгиев.

"Tuning Season 2020! Hello, my new 450! Когато си под скалпела на най-добрия - д-р Николай Георгиев, не си на операция, а на елементарна разкрасителна процедура, с гарантирано отличен резултат!" - пише Ни Ло. На снимката, брюнетката носи черен сутиен с дантелени презрамки и дънки с висока талия, а промяната на гръдната обиколка ясно си личи.  Николета събра над 35 хил. лайка и множество коментари в Инстаграм. Повечето от последователите ѝ бяха доволни от корекцията, но други се притесниха, че новият тунинг може да и понатежи.

Само преди преди седмица, Лозанова отново нажежи мрежава, след като публикува кадри, на които е застанала пред фотографския обектив гола и окована във вериги за реклама на парфюмерия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари